Vsimla som si ze v poslednej dobe prevazne sa socialnych sietach sa dost casto „riesi“. Ludia s tym maju velky problem. Ja ich chapem, ze je to pre nich nieco neprirodzene a ze maju z toho strach pre viacero dovodov. Ja sama mam tak trochu „blizsie“ ku homosexualite, ale teraz si neviem predstavit ze by som otom niekomu povedala. Ludia vedia na seba povedat vselico, preto sa viem preniest cez rozne nadavky a osocovania ale ked ma niekto oznaci pojmom sexualny deviant alebo psychicky chory clovek, pride mi zle od zaludka. Ja viem co som a viem aj to, ze moja orientacia znamena ze niekoho milujem a mam rada, nie ublizujem. Je to strasne ked vam radia liecit sa z toho ze niekoho milujete a ste stastni. Preto mam pocit ze clovek naozaj nikdy nepochopi kym nema vlastnu skusenost. Ani neviem preco to sem pisem, mozno to nemam KDE inde napisat, povedat. Nadavky a osocovanie neprestanu ale aspon som prispela svojim nazorom.
Homosexualita...zasa raz
Amen
Ahoj ja som tepla a poviem ti rovno.Proti mne nikto nič nemá čo sa orientácie týka.Žijem v katolickej rodine čiže to vie cele moje okolie okrem niektorych postarších členov mojej rodiny.Ak by sa to dozvedeli ani by som nemala snahu im to vysvetľovať lebo tí ľudia celý život žiju v istej predstave , ktorá je im predkladaná v kostoloch.A tú predstavu sa ti len tak nepodarí zmeniť môžeš byť najlepši človek na svete ale oni sa to tak pozerať nebudú.To je akokeby odvrhli celé tie desaťročia tradícií a chodenia do kostola.Katolíci(česť rozmýšlajúcim výnimkam) to majú v sebe oni nebudú mať pokoj keď pozatvárajú všetkých homosexualov na psychiatriu ale keď prestanú mať tu potrebu proti niekomu bojovať.Lebo aj keď si to nepriznajú tá spoločná nenávisť je to,čo ich spája.Nie je to láska,ktorú tak vehementne všade hlásajú.Je to nenávisť,ktorú obkecali demagogickými kecami,zabalili do papiera a nazvali to láskou.Tými storočiami je ich rétorika pekne prešpekulovaná , no nieje to nič viac než demagogia,ktorá sa vždy rozbije na logike(nielen čo sa homosexuality týka).
Inak ostatní to berú v pohode si myslím pokiaľ nasilu neukazuješ ,že si iná.Ak to budeš brať ako problem ostatní ľudia to vycítia ale ak sa k tomu postavíš ako pre teba prirodzenej veci tak nie je čo riešiť.Možno ťa nebudú chápať ale na to kašli buď sama sebou potom to už ľudia prestanú riešiť.Ak sa ťa niekto spýta na priateľa povedz s kľudom angličana a úsmevom , že si teplá.Nedávaj najavo,že je to problem.Nejde o to čo povieš ale AKO to povieš :) Mne ešte nikto nepovedal že som psych. chorá a ak na to dôjde poviem mu,že potom je to tá najkrajšia choroba na svete a idem si svoje :) Neboj sa a hlavne sa maj rada taká aká si.
Kľud a nohy v teple ja to rešpektujem mám kamarátov gay orient.a v pohode.Kde ja mám tú svoju hmmn?
Velmi pekne napisane, ja som heterosexualka, ale normalne mi je velmi luto ludi s inou orientaciou, aki dokazu byt ludia hnusni a co dokazu robit, len preto, ze sa niekto odlisuje. Ano Boh stvoril muza a zenu, ale takztiez stvoril homosexualov a lesbicky. Treba rozhlisovat od sexualnych deviacii, ako sadizmus, pedofilia a podobne kde dochadza k ublizovaniu, nechapem ako moze niekto nieco taketo zrovnavat s inou sexualnou orientaciou. Mam par kamaratov homosexualov a verte, ze si to nevybrali a maju s tym iba problemy, velmi radi by boli ako oni hovoria "normalni"
Ja som katolicka a boli to prevazne katolici co mali s homosexualitou problem. Vraj Boh stvoril muza a zenu. A viete co? Jezis povedal: nesudte, aby ste neboli sudeni. Lebo akou meriou meriate, takou a nameria aj vam. Boh stvoril homosexualov tak ako nas vsetkych, tak asi chcel, aby taki boli nie? Ja vam fandim. Homosexualita existovala odjakziva a je podla mna prirodzena. Nikomu neublizujete a ste suepr ludia. Neni o com. A stale je to laska, a to je najdolezitejsie. Ste to vy, tak sa netrapte kvolitupcom.
lol a to taketo riesis? je jedno kto si vzdy sa najde skupin aludi ktora ta bude odsudzovat a nenavidiet za to v akej mensine sa nachadzas...
Treba mať hlavne sebavedomie.
A čo spraví gay alebo lesba, ak chcú mať dieťa?
Ahoj, máš pravdu. Ale určite existuje niekto, komu by si to mohla povedať, spočiatku možno anonymne a potom aj v realite. Lebo takéto vypisovania, kedy sa tým ľuďom vlastne ani nemáš ako ozvať naspäť, je úplne zbytočné. Keď anonymne, tak radšej s niekým pravidelne na nejaký kontakt.