Chcela by som radu dnes mi dosla velmi negativna sprava ktora ak sa nevyriesi ovplyvni moj zivot na dlho dost negativne okrem toho mam aj financne problemy, rodicov uz nemam co by mi poradili co robite ked / ak v zivote zazivate viacero takychto uderov a nejake extra pozitiva sa nedeju...mam pocit ze toto uz nerozdycham...
Co robite ked je toho uz privela?
Ja presne ako Fleur-de-lis. Vďaka modlitbám aj priateľom som si našla skvelú prácu. Tiež mám okruh ľudí, ktorí mi poradia a aj pomôžu. A tiež sústavne zažívame v rodine od najbližšej osoby samé trápenia, ale jedine tak sa všetko pomaly mení k lepšiemu, aj keď to je beh na dlhé trate. Človek sa stáva aj trpezlivým a hlavne vtedy, keď je to najhoršie. Treba veriť. Ak budeš myslieť na to, že to dopadne zle, dopadne to zle, ale ak budeš dúfať v dobro, nebudeš ľutovať. Veď keby som raz neverila v dobro, poslúchla by som jedného lekára, ktorý ma na smrť vystrašil (ísť na interupciu)a nikdy by som nemala (zdravého) syna, ktorý nám je teraz veľkou oporou. Ten lekár sám v práci z ničoho nič odpadol a zomrel. Takže VER!!!!
No ja zostanem mierne depresivna par dni a ono si to popritom moj mozog nejako sam spracuje a vypluje nieco ako rozhodnutie, postoj, ... Proste si telo a hlava vypyta oddychovy cas.
Choď bez cieľa.Nehľadaj ale pozeraj.Ver ale zabudni.Život chceš žiť alebo prežívať!?Tak sa rozhodni a urob čokoľvek smer by si ťa mal nájsť.
DAKUJEM za nazory, financne problemy spocivaju v tom ze sa mi nedari najst pracu aj napriek vzdelaniu a celkom mladwmu veku... a moj manzel mozno skonci vo vazeni pre bitku...bude to chciet dobreho pravnika ak sa stym este bude daco dat robit
no ja som veriaca, a dôvera v Boha mi v takých situáciách prináša pokoj a keď mám pokoj tak sa viem na vec pozrieť konštruktívne a proste čo je v mojich silách/možnostiach to robím (modlím sa aby ma Boh viedol) a čo ovplyvniť nemôžem to odovzdávam Jemu.
A samozrejme mám aj okruh blízkych ľudí, ktorým dôverujem a nechám si poradiť.
Úplný súhlas s Deriou. Skús čítať hoci aj tu z internetu nejaké veci o pozitívnom myslení a o tom ako si samy všetko chcené aj nechcené priťahujeme.
Zo dňa na deň prísť O všetko čo miluješ bezmocný V stoke spoločnosti....otázky prečo práve ja sú ako neutíchajúca rieka ktorej smer je bláznov raj.Ako sa vysporiadať je to tak jednoduché až to bolí.VŠETKO TAK MÁ BYŤ A ZVLÁDNUŤ TO BY MALA BYŤ AJ KEĎ POSLEDNOU BITKOU V ŽIVOTE NASA TÚŽBA PO PREŽITÍ!!!
V prvom rade sa treba vyhrabat z financnych problemov. Skus ich popisat /i tie ostatne/, ake su to - mozno sa najde riesenie.
Pokial nezmenis svoje negativne myslenie, bude to stale horsie. Cim viac sa do veci zamotavame, smutime, zufame, tym viac sa budu v nasom zivote odohravat zle veci. Poznas to...tak ako sa mnohi stazuju na zly den, ze maju smolu, ini zase cely mesiac alebo aj rok. To nie su nahody. Nase podvedomie nam "riadi zivot" podla toho, ake impulzy mu davame. Snaz sa svoje myslienky zoradit a zmenit. Chod von, odputaj sa od problemov a povedz si, ze nejako len bude, uz moze byt len lepsie a pod. A hlavne: uz nikdy viac nevyslov: "pride mi to, akoby som uz nikdy nemala byt stastna"! Ked tomu budes verit, lahko sa tak moze stat, takze pozor na to.
Dakujem,je to tazke ed konecne sa clovek spamata z jednej veci a chce bojovat dalej a nieco dosiahnut a potom pride opat nieco co prekazi plany....cim viac takych vaznejsich veci sa stane tym tazsie je sa zas z toho spamatat najma ked ide o mne blizkych ludi....niekedy mi to pride akoby ja som nemala byt uz viac stastna a stale sa len snazit vyhrabavat seba pripadne blizke osoby z problemov...