kde sa da spravit test na potraviny prosim vas? len nie interklinik, tam to stoji niekolko stoviek... dakujem
Test na potravinove intolerancie
Samodiagnostický test potravinovej intolerancie - www.lekarendoma.sk
Mozno nemas intoleranciu, mozno mas alergiu. Na potravinovu alergiu ti urobi test alergolog, pravdepodobne zadarmo, poistovna preplati.
Co sa Interklinik tyka, podla poctu potravin tam robia tam tri typy testov:
*** na 59 potravin za 139 € ( 89 €)
*** na 120 potravin za 360 € (310 €)
*** na 220 potravin za 420 € (370 €)
Ceny v zatvorke znamenaju, ze Vseobecna zdravotna doplaca 50 € do testu na potravinove intolerancie, ale neviem, ako je to s inymi poistovnami, treba sa informovat, zavolat na Interklinik na recepciu a opytat sa. A mala by si to cierne na bielom, potvrdene lekarom ako diagnozu, plus mozes pani doktorke polozit nejake otazky, spytat sa na to, co ta zaujima... plus dostanes ospravedlnenku a ulejes sa zo skoly (z roboty) :D :D :D
Katy, to je test potravinovej intolerancie, alergia potravinova je nieco ine, prestuduj si o tom. Potravinove alergie by hadam mohla robit aj alergologicka, alebo na gastre? Neviem...
tak to s tes, ze ti to nic nenaslo. Su naozaj spolahlive. Ja som si ho robila a vyslo mi mlieko, no, snazim sa uberat mliecne vyrobky, ale je to tazke....
ano dakujem. food detective test som robila ale neukazal mi ziadne alergie. neverim tomu.
Áno, sedí vec, ale je tam len obmedzené množstvo. Ak chceš zistiť oveľa viac, musíš si zvoliť platené vyšetrenie v súkromí. Vyhľadaj si tému: "Vyšetrenie prístrojom EAV." Môže Ťa testovať alergólog a kožiar, platí poisťovňa. Na okresných úrovniach robia len určité testy, na vyšších sú rozšírené.
kup si food detective a sprav si doma...