Páčia sa mi staršie ženy (psychológ)

Príspevok v téme: Páčia sa mi staršie ženy (psychológ)
Rost

Zdravím,
Hľadám niekoho kto by ma pochopil a poradil mi ako ďalej postupovať.

Mám 24 a môj problem spočíva v tom, že sa mi páčia staršie ženy.Navštevujem jednu psychologićku, je to pani v stednom veku (asi okolo 50), neviem prečo ale z nejakého dôvodu sa mi fyzicky dosť páči.Po odbornej stránke som s ňou veľmi spokojný, výborne mi radí.
Niekoľko krát sa mi už ale stalo behom stretnutia, že som dostal erekciu ktorá nechcela prejsť, bol som nervózny, nemohol som sa sústrediť, snažil som sa to zakryť a hambil som sa.Obyčajne ak sa mi niečo takéto stane tak iba u rovesníčok.Dosť mi to vadí pretože potom zo stretnutí nemám to čo by som chcel.Skúšal som pred tým masturbovať ale skoro vôbec to nepomohlo.A už som masturboval aj nad jej fotkami.

Hambím sa za to a nedari sa mi to prekonať.

Mal by som jej to skúsiť nejako povedať ? Alebo skôr ukončit stretnutia a nájsť prípadne niekoho druhého, možna muźa psychológa ?

Ďakujem za rady

henriet

Pekny vecer.Niekto tu pisal,ze ide o uchylku.Nie-uchylka toto nieje.Ja sama som "styridsiatnicka" a bezne ma balia mladsi muzi,+25r.Sama si velmi dobre rozumiem s tridsiatnikmi.Preto som dost o tomto jave citala aj v odbornej literature.Su rozne dovody,preco je tomu tak.Ked chodi starsi muz s mladsou zenou,nik sa nad tym nepozastavuje.Dnes je uz vela pripadov,ze starsia zena a mladsi muz.Vidiet to v showbiznise,francuzsky prezident.Mne sa teraz sice paci jeden "vrstovnik",ale tam je to stale take,nejasne :-))

ktejtoteme

Ale to vobec neries, ze ju nemozes mat, zmen jednoducho psychologa, ja si myslím, ze ked ta laka iba na intimnu chvilku, tak to nie je take hlboke v tebe, aby si to nevedel hodit za hlavu... A hlavne jej nic nehovor prosim ta, co si o tebe pomysli..Jej to nezalichoti, ako takej v tvojom veku...mysli na to, ze ma uz nieco odzite a mysli aj na to, ze je asi vydata a ma doma manzela.

Rost

áno je pravda že som sa sklamal a to viackrát, možno aj to je príčina, to ma nenapadlo.Horšie je že ju nemôžem mať

ktejtoteme

A myslela som tym hlavne to, ci aj teba nahodou nejaka zena v tvojej vekovej kategorii takto nesklamala, alebo nieco podobne, lebo vtedy sa toto moze stat..

ktejtoteme

Ja mam kamarata, ktory mal dlhorocny vztah s priatelkou ktora bola cca ta ista vekova kategoria ako on..(pod 30r.) no a priatelka ho podvadzala dost dlhy cas a ako to zistil tak odvtedy ako ukoncil tento vztah, bol strasne nenavistny voci zenam, stacilo, ze sa zena na neho pozrela, alebo usmiala a uz bol neprijemny a nervozny, rozdaval im vulgarizmy jedna radost..nie to este viest rozhovory so zenami..(iba ak musel, napr. so sefkou-ale aj to mu robilo problemy)..nedajboze sa mu nejaka zena prihovorila...odniesla som si to aj ja, v podobe toho, ze sa mi neozval minimalne rok a ked som mu aj napisala tak sa radsej odhlasil a robil sa ze ma nepozna ak som ho niekde stretla, ale chapala som ho..s niekym nevera v dlhorocnom vztahu moze zamavat aj takto..
No ale k veci. Po tom cca roku som ho stretla nahodne v jednej kaviarni, skoro som ho ani nespoznala...a zaregistrovala som nejaku starsiu pani s nim..(vek okolo 50-55rokov) akoze vyzerala velmi milo a pekne, ale tak vek neoklamete... a ja najprv ze to je asi nejaka z prace kolegyna..neriesila som to dalej...ale potom zrazu spozorujem ze ju drzal za ruku, po chvili pusa..no ja som nechapala..no nic, prisla som domov a zrazu od neho sprava typu ze viem ze si ma videla, to je moja priatelka a ze ju miluje a aj ona jeho a je stastny a podobne..preto mi to takto napisal podotykam, lebo ja som (este ked bol velmi velmi smutny z toho co sa stalo a potreboval nejaku spolocnost) mu vzdy vravela ze raz bude stastny a najde to co mu chyba.. ale tak poviem pravdu, necakala som ze to dopadne takto...ale tak jeho zivot, od vtedy mi raz za cas napise ako sa mam a podobne veci, ale stale registrujem ze su spolu, no prajem im to, akurat ze vyzeraju ako matka a syn...

Rost

môže byť, akurát ja som bol u muža psychológa a nevyhovovalo mi to a mám pocit že ani u iného by to nevyhovovalo.Ja potrebujem psychologičku aby to malo efekt, obvzlášť ak si za to mám platiť by som chcel niekoho s kým si rozumiem

Aknes

Podľa mňa je to nejaká úchylka. Ja mám kolegu ktorý má okolo 50 rokov a vyhľadáva známosti so 70-ročnými ženami. Pritom je to veľmi pekný a udržiavaný chlap, ale je slobodný, že sa mu vraj nikdy nepáčili rovesníčky. Nejaký dôvod to musí mať, psychológ by ti to možno vedel vysvetliť. Radšej ale vyhľadaj psychológa chlapa, pri tom snáď erekciu mať nebudeš :D

Rost

je to už dlho ale tento problém pretrváva.Vedel by mi niekto poradiť sexuológa alebo iného odborníka na tento problém?

Rost

Nevyzera az tak ako pises, je udrziavana a neviem ti vysvetlit preco sa mi paci, jednoducho to tak z nejakeho dovodu je.Mozno nejaky psycholog alebo lekar ma na to hypotezu ale ja netusim.
Moje telo tak reaguje v jej pritomnosti...

Fillip

a ty máš koľko rokov Rost? Čo ťa láka do sexu s 50 ročnou ženou? Veď by mohla byť tvojou mamou lebo sa mi zdá že ty máš menej ako 25. Je tak?
ak by bola od teba staršia len o cirka 10 rokov tak v pohode ale ak je medzi vami rozdiel viac ako 15 rokov tak si fakt neviem uvedomiť čo ťa na takej starej žene priťahuje. Veď kebyže ty máš 19 a ona 50 vieš aké už povráskavené zvadnuté telo má takáto žena? Pribratá, ovisnutá a už takmer v prechode.