Ide to i bez lekara???

Príspevok v téme: Ide to i bez lekara???
tera

Cawte vsetci ! Hlavne baby! Chcem sa spytat ci ste nejaka nemala tento problem ...pri poslednom sexe ked do mna partner vnikol a chodil von dnu strastne ma to palilo hned sme prestali a ono to palilo este aj potom ....a teraz asi po 2 tyzdnoch ma stale svrbi muslicka a pysky mam tak neprirodzene cervene ? Co to moze byt ? K lekarovi ist nechcem lebo moj lekar ma ordinaciu 75 km od mojho domova a musela by som ist s mamou ( kedze este nevie ze spavam s priatelkom neni to moc dobry napad ) niesu na to nejake masticky alebo cajiky ktore dostat normalne v lekarni bez receptu ???? dakujem za vsetko !

bzzzzzzz

chod do lekarne a kúp si Borax Glycerin.pomoze ti. pomaha to aj na mykozu. hlavne po antibiotikach. treba sa osprskat a cistymi prstami si ju ponatieraj. bude to take klzke ale pomoze ti to.urob to tak 3 krat do dna. Ja som to mala tiez a este som mohla aj s chlapcom spavat. tak sa neboj

ninnika

hej aj mne sa presne toto stalo :/ a nevedela som preco ale potom mi to presloa vracia s ami to kazdy mesiac :/ale ais si kupim tiez ten canesten :)

anulienka

Ak máš problémy len z vonka a nie vo vnútri, tak sú kúp ten Canesten. Je fakt skvelý... Ale ak Ťa to neprejde, choď radšej za lekárom. Mamine si niečo vymysli, prečo musíš ísť do mesta, nech s Tebou radšej nejde, ak nechceš aby o tom vedela... Ale Canesten si kúp na 100%!!!

ivka2

hmmm podla mna si chytila nejaku infekciu..a mala by si ihned utekat do lekara..alebo to ta uz svrbi 2 tyzdne a ty s tym nic nerobis???v lekarni na to nic nekupis, lekar ti to predpise a hotovo, a ja som to chytila normalne a nie od partnera..takze mama ani nemusi vediet ze to mas od partnera..len povedz ze tam potrebujes ist ze si myslis ze asi ti nieco je...

mimaaaaa

skus canesten ten je dobrý...pri takých príznakoch ako maš ,svrbenie.začervenanie...a stojí neako do 150 sk