Dobrý deň. Pred nedávnom sme si s partitou kamarátov vyrazili na 5 dňový výlet. Pracujem totiť v stesovom prostredí preto som potreboval trocha vypnúť. Jeden so známich vytiahol sáčok trávy že si dáme vodný(dosť som sa toho bál mal som obavy čo so mnou dva ťahy spravia) no pred tým som tiež pár krat fajčil cca pol roka do zadu. Po dvoch ťahoch mám pocit ako keby mi ostal stav. Mám taký pocit, že som to riadne prehnal, alebo ta tráva bola silná. Prešli už 4 dni a ja sa cítim stále divne, neviem ten pocit presne opísať, niekedy sa cítim ako keby sa mi snívalo a ako keby som nebol prítomny a nevnímal realitu občas pozerám do blba. Depresie nemám a ani pocity uskosti práve naopak, som odvážnejší a mám pocit ako keby som sa odosobnil som uvolnený a kľudný len sa cítim ako keby som bal opitý. Ak viete ako mi pomocť príjmem každú radu. Dakujem
Divné pocity po fajčení marihuany
Mala som podobnú skúsenosť užívala som marihuanu cca pol roka len ako sa hovorí "suche" no raz mi kamarát natočil vodné že daj si bola to dost silná tráva dala som si jeden šluk držala som ho v sebe pomerne dlho až ma moc škriabalo v hrdle..Cca po 5 min hovorím že mi nič neni a zrazu som to ako keby opakovala 5 krát za sebou už som vedela že som v tom mala som asi najhnusnejsie stavy ako nikdy pred tým..držalo na to asi 6 hodín už som sa modlila nech to prejde,prešlo no na druhý deň ked som ležala a snažila sa zaspať pozerala som na skriňu a začala sa mi ako keby pohybovať všetko ako keby sa mi zase snivalo.Odvtedy vodné nikdy,pár krát ked som mala stres,depku som si suché dala ale primerane.Teraz rok aj o pol čo som sa trávy nedotkla ani nechcem.. A neboj sa prejde ti to si len dezorientovaný.