Dobrý deň!
Bola mi nasadená Alventa 150mg a Lexaurin. Chcem sa opýtať či niekto má skúsenosti s týmito liekmi. Uvítam každý názor.
Ďakujem.
Alventa 150 mg - skusenosti
Ja som z toho praveze schudla
fuj este raz fuj. navykove jak....metamfetanin
Poznam to, beriem to, priberam, trasu sa mi ruky. Ale inak je mi lepsie. Som taky kludnejsi, akoby zmiereny s osudom ...
ja o nej rozmýšľam teraz lebo mám zas depky a najhoršie je že sa to stupňuje a tu kde som je len velaxin 150mg 28 tabletiek a ja som brala alventu 150mg ale myslím že vraj je to to isté ... je mi jedno už s tou alventou som aspoň tak neriešila tú emocionálnu stránku teda aj s neurolom teraz sa bojím že mi prepne už a stále častejšie revem a cítim sa hrozne nešťastne i napriek tomu že by mi teoreticky nemalo nič chýbať ....cítim sa prázdná
Mne nasadili Alventu 75 mg, ako sa vy citite alebo ako sa mate?
Ja som ju bral skoro asi 2 roky a zo začiatku sa mi zdá, že dosť pomohla, chodil som medzi ľudí viac von a tak, a nemal som žiadne evidentné veľké vedľajšie účinky, lenže potom som ju vysadil a ako som ju potom znova musel začať brať,ako by už tak nezaúčinkovala,tak teraz sa mi po dlhom čase vymenil liek za iný.
Ahoj , tak ti to napíšem otvorene brala som ju pol roka .... nespavosť , nejedenie, pulzovanie v hlave , trhanie svalov , alebo záchvevy neviem ako to nazvať ... potom som ich vysadila so záchvatmi a odpadávaním .... takže fuj fuj