Ísť na dovolenku sám?

Príspevok v téme: Ísť na dovolenku sám?
anders 305

je podľa vás normálne ísť na dovolenku sám ??? išli by ste niekedy sami na dovolenku ???

plánujem dovolenku v auguste, kedže sa mi podarilo po dlhej dobe získať väčšie peniaze, 20 rokov som nebol pri mori a vlastne ani na ziadnej dovolenke, mám 29, a mám pocit ze ked tento rok neuvidím more asi ma fakt šlahne, kedže som nikdy v živote nesedel v lietadle tak aj s týmto by som to chcel spojiť, som z chudobnej rodiny preto som nikdy necestoval a nemám ziadnych priatelov tobôz partnerku a do augusta sa to zrejme nezmení tak mám celkom dilemu ci tam mám ísť sám ako také pako, ved je to na smiech ísť na dovolenku sám, no nie ??

khcc

ja som bola min. rok na malorke a v hoteli bolo niekolko ludi samich . niektori sa pripajali k skupinkam inych ludi, niektori boli sami cely cas. normalka..

detto

Jasné, že sa možno cítiš blbo, ked (sa) POROVNAVAS s inými a ludmi, čo su poparikovaný a všetko robia spolu, ako siamske dvojčatá....

Chod v pohode sám a kasli na blbý pocit, obavy a neistotu.... lebo to budeš lutovať.

A tieto pocity, ak ich aj mať budeš, razom z teba opadnu, ked už budeš ležať pri tom mori :-D :-) ;-)

dovca

No ja by som s tebou sla. Dp augusta by sme sa spoznali a spolu sli. Ale neviem odkial si. Vek je v poriadku. Ak chces necham ti tu svoj email a popiseme. Zatial nic zavazne, len popisat.

flegma

nespekuluj a chod aj sam a co si myslia ostatni, ti moze byt ukradnute... prave takto mozes spoznat novych ludi, mozno aj nejaka slecna na vaznejsie zoznamenie sa tam najde :)