Co chrumkat pred telkou?

Príspevok v téme: Co chrumkat pred telkou?
chrummy:-)

Zdravas, :-) snazim sa prestat fajcit. Cez den sa mi dari, vzdy je co robit, ale vecer ked sadnem pred telku vecne ,,vypalujem zobak" tak som zacala chrumat semiacka oriesky atd ale zacina ma z nich bolievat brucho. Dnes som cuckala susene slivky a chutili mi, ale zas kazdu chvilu chodim s...t :-) neviete mi poradit nieco dobre na chrumkanie aby som nemusela vecne fajcit pocas filmiku?

Slobodna

To ovocie by som si na vecer nedavala. Skuste si nakrajat zeleninu - mrkvu, uhorku, stonkovy zeler atd. k tomu kyslu smotanu alebo biely jogurt. Surovy karfiol chrumkat je tiez super.

Deria

Ja mam take fazy a teraz su to burske oriesky, tie milujem...pokial sa ich neobjem. Nuz idealna je zeleninka a ovocie, urobis pre svoje zdravie to najlepsie. Ked uz nevies co, daj si zuvacku.

ewelin2828

ja si zvyknem večer ku telke nakrájať nejaké ovocíčko (jabĺčka, pomaranče, mandarínky, kiwi...) alebo zeleninku (zbožňujem mrkvu alebo kaleráb)....alebo potom niečo menej zdravé - slané tyčinky, kvôli tým by som vraždila :D

zuzi74

Ja zboznujem chlebiky maces. Vecne ich pred telkou vychrumavam. Su dietne, aj ked ja na diety rozhodne nie som, ale chutia mi. Z tych ta brucho boliet nebude a ani sa nepos....:-)