Typ humoru?

knaja

jojo a ty povedz dotyčnému, že keď bol malý, že bol taký škaredý, že mu mama musela dať na krk špekačky, aby sa aspoň pes s nim hral a uvidíš, ako sa budú smiať :))) aký požičaj, taký vráť :)

simca :)

123jojo to mas pravdu bezdvovodne niekoho urazat ziadna sranda nie je ... vseobecne niekoho urazat je blbost. Pokial je to doberanie medzi kamosmi v ramci srandy tak ok ale urazanie vobec nie je vtipne, hlavne ked moze niekomu ublizit....

123jojo

pre Simču: asi sa nerozumieme, áno treba si robiť srandu, ale treba mať predsa nejakú hranicu, a niekto sa hneď smeje aj z ľudí, ktorých nepozná, čisto teoreticky ako by si na prvom stretnutí s cudzím človekom zareagovala ak by ti povedal "Ahoj Mrochtička"...jednoducho to musí mať zmysel aj keď si niekoho doberám viem, že urobil nejakú hlúposť tak mu to dávam poriadne vyžrať v danom momente, ale je tam dôvod (a on vie, že si to nemyslím vážne, pretože každý je omylný), ale nie uraziť človeka...

simca :)

123jojo to je pravda ale povedzme si uprimne kazdemu z nas obcas prepne a smejeme sa na blbostiach. Ale to nehovori nic o nasom humore. Mnohi sa pred kamosmi chovaju uplne inak, ako aky naozaj su...

123jojo

No áno, ale podľa mňa humor záleží na inteligencii a nie žiadne chi chi chi cha cha cha bez rozumu a ponižovanie druhých. Možno budem za "suchára", ale hentaké niečo ma vôbec neberie a s prehľadom to ignorujem.

Moheris

Záleží od osoby ja napr. nemám rád ženy čo sa urážajú a nedokážu pochopiť srandu ale vždy treba vedieť hranicu určite neurážam vzhľad ked viem, že sú na to ženy háklivé.
S kamarátkou sa často navzájom takto doberáme a sme v pohode sami sa smeje na tom.