Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chceli by ste takuto partnerku/partnera?

Príspevok v téme: Chceli by ste takuto partnerku/partnera?
59-16*

Len tak zo zvedavosti sa pytam. Nie je to o mne.

Chlapi, predstavte si, že by ste spoznali dievca vašich snov. Proste krasne a dobré dievca, také, ake ste vždy chceli mat. Proste by ste si dokonalo rozumeli. Začali by ste spolu chodit ale... To dievca by vám povedalo, že nechce mať nikdy sex, že po tom netuzi. Možno by ste ju presviedcali a skusali vselico ale ona by proste nechcela. Co by ste robili?
Pokračovali vo vztahu?
Rozisli sa? Proste ako by ste sa zachovali.

A vy, ženy, keby spoznate takehoto muza, co by ste robili vy?
:)

plnenaplacka

Tak toto si krasne opisala --- Ono dnes ludia uz stracaju pojem skutocna milujuca laska. Je tolko podnetov zo vsetkych stran ze dnesni ludia ci 20 ci 30 ci 40 rocni nedokazu vydrzat pri partnerovi ak sa vyskytnu nejake zdrav. ci ine existecne problemy.
Kazdy hned zdupka, sme slabi, nepriebojni vo vztahoch, rychlo sa vztahy rozpadavaju, u manzelov sa vyskytnu mensie problemy, mensie nedorozumenia, konflikty a co robia, idu sa rozviest, muzi si hned najdu nejaku inu a zeny to iste.
Neznazime sa riesit tieto nedorozumenia ale zdupkavame prec. Zdupkavame k inemu cloveku. Utekame pred problemamii namiesto toho aby sme ich riesili. Ludia sa rychlo zalubia ale este rychlejsie odlubia. Chlapci nedokazu hladat u dievcat pravu hodnotu len ich intimne miesta kde sa chcu co najrychlejsie dostat a potom zaujem o danu dievcinu coskoro upada lebo uz dosiahli vlastne co chceli a maju chut na dalsiu. Tato im uz dala tak co tak skusit inu. Ak si je dievca vedome svojej hodnoty tak chlapca skusa a lahko zisti co je zac. Za akym ucelom dievca vlastne dobyja. Ci chce ju ako celistvu bytost bez naroku sexual. uspokojenia alebo hlada cisto len sex.
Ja za seba mozem povedat ze nie nevadil by mi takyto partner. Raz za cas by sme mali urcite aj pohlavne spojenie ale nepotrpela by som si natom. Pokojne by stacilo len dvakrat do mesiaca.
Takze ja hovorim ano ak by mi partner vyhovoval po inych strankach nemusel by byt sex.

Slobodna

V prvom rade sa ukludni, nevies o mne nic. To sa moze stat, ale ty o tom pises tak, akoby sme s partnermi nesmeli spavat ani dovtedy kym sa nieco zle nestane. A v takychto pripadoch to nie je zena, ktora chce byt neverna ale prave ten muz, ju od seba odhana a dokonca jej nuti ineho milenca.

----

mna lutovat Slobodna nemusis ja som ju tiez zazila ale nestaviam ju na prvu priecku v partnerstve. Je vela ochoreni ktore brania mat pohlavne uspokojenie partnerov. Napr. mam sesternicu ktora ma manzela a tomu bola zistena rakovina prostaty. Myslis ze po ozarovani a vsetkych tych peripetiach ktore spolu pretrpuju uz viac ako pol roka maju este sex? Nie, pretoze je natom zdrav. zle ale stale sa drzi a lekari davaju nadej ale pohl. uz spolu neziju viac ako pol roka. Ty by si to nevydrzala ani taka Sewie vsak? Vy by ste sa uz nechali klatit inym a toho by ste opustili lebo jeho ud uz nieje to co byval. A pritom su to mladi ludia pred 40. Ale drzia spolu, navstevuje ho pravidelne, chodi po zakrokoch, vysetreniach, stara sa onho a tam je vidiet ze sa miluju viac ak dusevne ako telesne. To je ta prava laska ktora nikdy nehasne nie ako dnesni mladi 20 rocni usiaci ak im dievca neroztiahne skoro nohy tak ju urazaju a opustia lebo su tak hlupi a nezreli ze im slovo laska hovori len sukaj sukaj...

Slobodna

Ja lutujem teba, lebo si este nepochopila, ci nezazila, ze duchovna laska s partnerom je najkrajsia ak sa spoji s fyzickou.

---

Tak to potom sa vas ktory povazujete sex za nevyhnutnost vo vztahu da pochopit tak ze ak by vas partner ochrnul po autonehode, tazkej infekcnej chorobe, uraze hlavy, chrbtice, zasiahnuti elek. prudu a pod. a nemohol by vykonavat pohlavny styk a viest sexualny zivot tak by ste ho proste opustili? Opustili by ste ho aj po niekolkorocnom krasnom vztahu a trebars pri dvoch detoch len preto lebo by ste si nemali kam zasunut? Lem pre to vase neukojene libido by ste vsetko to krasne co vas roky spajalo aj tie vase spolocne deti, domacnost vsetko by ste to zahodili lebo vas vtak by nemal ako zaparkovat? Tak to ste nic ine len uboziaci ak sex staviate na vyssiu priecku ako obycajnu dusevnu lasku dvoch ludi ktori sa mozu lubit aj bez sexualneho aktu. Taka dusevna laska ma vyssiu hodnotu ako telesna ale pochopit to dokaze len clovek na vysokej emocionalne urovni s vysokym EQ a nie primitiv ktori zenu miluje a dokaze s nou existovat len ak ma moznost zasunut do jej vaginy. Ste ochudobneni ak zenu a lasku vninmate len po telesnej stranke a len za ucelom sexualneho uspokojenia. Taki ludia su dusevne na urovni nevyspeho cloveka. Lutujem vas.

Nina.

Slobodna, dôvodov môže byť veľmi veľa - najčastejším býva znásilnenie, alebo sexuálne zneužívanie s čím sa dotyčná žena nie je schopná vyrovnať a mnohé majú problém to vôbec priznať a nie to sa o tom ešte rozprávať napríklad s psychologičkou, ktorá je v podstate pre ne cudzí človek. Väčšinou ide hlavne o negatívne skúsenosti so sexom, nepríjemné traumatické zážitky a pod.

niektoakoja2

Jojo1777- to naozaj? Aj ja som asexualka :) to som velmi rada ze nie som sama, ze nás je viacej :) držím ti palce aby si si nasiel zenu asexualku a ja snad natrafim na asexuala :) sex nie je dolezity, ak niekto teda nechce deti samozrejme.

jojo 1777

mne by taká žena vyhovovala, kedže som asexuál a sex nepotrebujem, ja by som sa tomu veľmi potešil, ale to som asi 1 z 1000 muzov, podľa mna by s bezným muzom ten vztah friško stroskotal