Neznasanlivost antidepresiv

Príspevok v téme: Neznasanlivost antidepresiv
Lilyanne

Ahojte vsetci,

uz dlhsie zapasim s problemami a asi rok navsevujem psychologa. Odporucil mi aj navstevu psychiatra a ten mi predpisal Stilnox na spanie a Asertu 1 x ráno.

No a tu je ten problem, Stilox v pohode znasam, spi sa mi dobre ale vcera rano som prvy krat zobrala Asertu a nasledoval asi najhorsi den v mojom zivote. Zo zaciatku len trochu zhorsene videnie, ptm ospalost no a neskor zacala aj nevolnost a trva doteraz, dalej sa mi spustila krv z nosa, mala som poruchy koordinacie, nechutenstvo a ja uz ani neviem co vsetko a to cele naraz.

Paycholog mi odpotucil brat to aj tak vraj su ved. ucinky normalne, ku psychiatrovi idem v pondelok ale uz som Asertu nezobrala lebo takto zle mi nebolo v zivote a asi by som nezvladla par dni za sebou.

Lenze teraz netusim co robit, co by pomohlo este na uzkost? Ma niekto podobnu skusenost?

Ja si nemyslim ze tato reakcia bola normalna, a bojim sa ze na ine budem reagovat rovnako... este aj teraz mam silny zavrat.

Vdaka za odpovede , reakcie

Dievca/24

lucia238

urcite uz to nedaj do ust, ja som pred rokmi mala nieco podobne s Venlafaxinom, panicky atak bol nic oproti tomu ako mi z toho bolo, nechcem ani spomenut, myslela som, ze som zoslalela vtedy a nakoniec som zvracala, palilo ma cele telo akoby som horela, hnus. Potom mi to vymenila za Citalec a ten uplne v pohode, akurat zo zaciatku ospalejsia.

atra

Ahoj, no asi sa stalo to, že ti nesadli prvé lieky, ktoré ti napísal.Niekedy je to problém trafiť hneď tie vyhovujúce.Ja beriem štvrtý deň Paretín kvôli úzkostiam a prejavom PP a mám také slabšie vedľajšie účinky, ako malátnosť, menšie závrate, také neostré videnie a divný pocit,ale nie je to nič neznesiteľné a tiež to tlmím neurolom.Keď si dám ten, po požití Parentínu, za nejaké 3-4 hodiny, je to OK.Pozor na Stilnox, užívala som ho roky, práve sa liečim aj z jeho závislosti.