Ako si udržať pri výške 184 cm váhu 52 - 60 kg

Príspevok v téme: Ako si udržať pri výške 184 cm váhu 52 - 60 kg
Michal89

Predom hovorím že nie som anorektik len mi taká váha mnohé veci uľahčuje. A možno sa tu nájde aj viac ľudí ktorým táto téma pomôže.
Dobrý večer, prečítal som si tu zopár tém, a väčšinou píšete že treba jesť aby bol ten metabolizmus v dobrej forme.
Ale ako vidíte pri takej výške a pri takej váhe ktorú chcem docieliť, bude treba aj dosť drasticky obmedziť jedlo nie?
Čo by ste odporučili?
Ako vlastne jesť (čo) aby sa dosiahol a aby hlavne vydržal taký výsledok?
Nechcem žiadne silové cviky, chcem mať šľachovité telo, cvičím len strečingové cviky.

lolova-baba

Dobre, neda mi to a musim sa opytat: jebe ti?
Ty mas byt doriti chlap pri takej krasnej vyske a ne spajdla v obtiahnutych riflickach, boze pro-ana je rozsirena ale ze v tom lietaju aj chalani, no tak to ma poser

philips

Michal, ja jem všetko, veľa cukrov, smažené a takýto som stále. Ale mal som aj menej (54) a to som skončil na hospitalizácií v nemocnici po opakovaných kolapsoch. Nezahrávaj sa s tým. Koľko vážiš teraz?

Ak nechceš veľa priberať, tak normálne jedz a veľa sa hýb a nebudeš mať žiadny problém.

Michal89

flegma: A ja som sa cítil zdravo keď som mal takú váhu, absolútne som necítil že by som mal organizmus zanesený všelijakým tým "svinstvom" ktoré trávi aj niekoľko dní

Ďakujem za upozornenia, beriem to na vedomie, ale znova všetci odpovedáte na všetko, ale nie na moju otázku.

Teda poprosím, ak s tým niekto máte skúsenosti, alebo viete ako si tu váhu udržať sem s tým.

Poprípade, ako si ju udržuješ ty "philips"

lombardo1981

Viem že to je možno pre niekoho extrém, ale keď mal pri tej výške takú váhu cítil som sa skvele.
len by ma zaujímalo chcel by som vyskúšať to hodiť ešte nižšie.
Vážne si myslíš, že nemáš problém s jedlom? Toto sú slová, ktorými sa oháňajú ľudia s narušeným vzťahom k jedlu. To samozrejme nemusí hneď znamenať anorexiu či bulímiu. Ale je to vstupenka do klubu PPP.

Michal89

Vlado nečítaš 52-60kg? Pri tejto výške som vážil 56-58kg, len by ma zaujímalo chcel by som vyskúšať to hodiť ešte nižšie.

vlado69

máš pokazenú váhu, pri 52 kg si sa skvele cítiť nemohol, lebo hneď ako si vyšiel na ulicu si nezbalil žiadnu kočku.

kúp si novú váhu a napíš sem nové údaje

Michal89

Ďakujem za doporučenie to všetko viem, ale to nie je odpoveď na moju otázku. Odpovedala si takmer na všetko okrem mojej otázky.
Viem že to je možno pre niekoho extrém, ale keď mal pri tej výške takú váhu cítil som sa skvele. Samozrejme manuálna práca kde by som zdvíhal veľké závažia nepripadá do úvahy.