VIDEO: Psoriáza

Táto diskusia patrí k článku: Psoriáza
Psoriáza

Psoriáza je dlhodobé ochorenie kože, ktoré postihuje okolo 80 miliónov ľudí na celom svete. Ochorenie nie je život ohrozujúce, ale ľudia so psoriázou môžu byť viac náchylní na diabetes, psoriatickú artritídu, choroby srdca či depresiu.

J ano

Psoriazu mam dlho, hlavne lakte a tvár. Pouzival som kortikoidy, milion kremov a nic nepomahalo. Najviac mi teraz zlepsilo stav pitie jablcneho octu s vodou, obcas aj natriet na kozu a plus natierat sa rybym olejom.......zlepsil sa mi stav o 80 % po tyzdni.

natab960

Ahoj, aj nechty sa stým dajú upraviť a výsledok je fantastický. Tá pani čo tam je mi ukazovala fotky pred a po aplikáciách. Nechtz boli ako nové... na ich stránke sú fotkz psoriázy pred a po. dávam link 4pmedical.sk Vrelo odporúčam vyskúšať :)

natab960

ja som objavila v Trnave na Priemyselnej ulici novootvorenú liečbu kyslíkom je to aj na psoriázu a rôzne iné kožné neduhy. Ako psoriatička som po tom hneď skočila a môžem povedať že po štvrtej aplikácii sú fľaky očividne menšie a bledšie. Dokonca aj nechty sa dajú upraviť.