Ahojte, ja som skúšal všelijaké lieky, čo som našiel na internete, ale boli to len zbytočne vyhodené peniaze, nefungovalo to. Až som raz natrafil na phallosan forte a vyskúšal som to. Nebolo to síce zo dňa na deň, trvalo to asi 3 mesiace ale konečne sa mi podarilo zväčšiť si penis.Som spokojný, lebo dosť ma to trápilo, hlavne moje sabavedomie.
Ako rýchlo zväčšiť aj neviditeľný penis
Nazov je trochu zavadzajuci, nejde to zrovna rychlo, venujem sa tomu uz 3 a pol mesiaca podla navodov na -odkaz odstránený- a narastol o 1,3 cm.
Kdesi som pocul, ze lupou. Vraj je to iste, bezbolestne a najlacnejsie.
Ahoj neznama pod menom "neuverite". Hladas niekoho s mensim penisom? Ja ho mam len 9 cm.
Sice neuverite ale tak aspon skusim a poviem svoj nazor. Nechcela by som chlapa ktory ma vacsi penis ako 10cm. Pretoze mna to boli ked tam ide nejaky 20cm je to fakt hrozny pocit. A ked ide taký malý tak je to uplne super, ziadna bolest ani nic. Neviem akeho velkeho by chlapi este chceli, ved ho tam ani nezmestia... je tazke najst niekoho s malym kedze dnes uz kazdy žere lieky na zvacsenie ci inak si ho zvacsuje.
Proste nie mensi ako 7cm a nie vacsi ako 10. Ideálne. Skoda ze sa mi iba raz podarilo najst takeho partnera.
Penis Extender - track.prolongsystem.sk Ja ho pouzivam cca 3 mesiac, nosim ho aj v noci. Zatial som nameral z povodnych 13,7cm zlepsenie na 14,9cm, takze spokojnost.
teraz sa dá zväčšiť penis i kyselinou hyaluronovou, robia to v Dudinciach a funguje to.
Mnoho mužov neustále spochybňuje veľkosti svojho penisu. Najmä, ak sú sexuálne aktívni. Hlavnou funkciou penisu je sexuálna rozkoš, rozmnožovanie a močenie. Veľkosť mužského prirodzenia nemá absolútne žiadny vplyv na spomínané činnosti.