Pardon Ta baba chcela 10cm penis ako super.....sa jej cudujem kazdy chlap chce velky a hruby......a baby to chcu citit.....ja som spokojny....mal sim babu co mala malu a uzku to bolo trapenie fakt kazdy preferuje ine a ego chlapa asi nepoznas ak chces maleho pindura v posteli.
Ako rýchlo zväčšiť aj neviditeľný penis
Pardon ta baba chce penis 10cm......kazda chce vacsi hrubsi a zahnuty....este som sa s takou poziadavkou nestretol ze by zena chcela maly penis.......
Reagujem na tu babau co chce aby jej chalan mal 18cm penis....to co trepes Ty si nornalna??????Ja mam 18cm a som spokojny...ved dnu mozem ist 5...10...15cm ale aj na doraz 18cm...ked dam vakuovu pumpu tak mam aj kratkodobo 20.....ale kazdy by mal byt spokojny s tym co ma ak mu to správne funguje....ja sa s manzelkou spravim naraz taky sme zohraty a klape nam to....neviem si vsak predstavit ze by som mal smiesnych 10cm.....sak to by som nebol a i chlap....musim citit ako sa natahuje vagina ak idem az na doraz je to super.
Mne sa zas pacia velke penisy a hrube.A najlepsie ked ho ma zakriveny do hora ako v tvare banana.To som mala teda orgasmi.Za hodinu 10 orgazmov!Myslim ze muzi s velkymi penismi vyhravaju.
Mam 15 rokov a mam ho maleho ako ho mam zvetšiť?
Ahojte mam 17rokov a mam ho veľkí 17,5cm. Prišiel som na túto stránku s tím zámerom že zistím ako si ho zvedšit ale vizera to tak že je to úplne zbitočne.
@Neuverite ja mam 14rokov a 11 cm a myslim ze to je malo tak neviem no ._.
Ahojte ja mam akurat tak 14 centimetre a potreboval by som radu ako si ho mam zvecsit dakujem
teraz som si cez superlove objednal hydropumpu Bathmate Hydromax X30 Brilliant Red lebo môže ísť do sprchy a tak priateľka ani nevie že ju použijem - je tichá, výkonná, jemná a precízna a efekt celkom slušne drží
Mnoho mužov neustále spochybňuje veľkosti svojho penisu. Najmä, ak sú sexuálne aktívni. Hlavnou funkciou penisu je sexuálna rozkoš, rozmnožovanie a močenie. Veľkosť mužského prirodzenia nemá absolútne žiadny vplyv na spomínané činnosti.