staci cvicit kazdy den, zopar minut a vysledky sa dostavia. vlastna skusenost:)
Kegelove cviky - Posilňovanie svalov panvového dna
Tu sa sice vyzdvihuje kegelovo cvicenie ako nebefit pre zeny, ale nemenej vyznamne su ucinky na muzov - hlavne co sa tyka lepsieho prekrvenia dolnych partii vratane penisu, a zaroven dokazu predlzit suloz. Prinasaju totiz lepsiu schopnost regulovat ejakulaciu.. Podrobne rozpisane je to tu -odkaz odstránený-
treba cvicit kazdy den, alebo staci 3x do tyzdna.
vacsinou ich cvicia iba zeny co maju problem s inkontinenciou a ked ma zena problemy s inkontinenciou vacsinou samotne cviky nestacia, odporucam ive inkontinstop z lekarne, keby som ho neuzivala nepomohli by mi iba cviky
je rpavda, ze kegely sa odporucaju hlavne zenam, ale zistilo a potvrdilo sa, ze muzi ich ocenia rovnako. dokonca pomahaju pri uniku mocu, ktorym trpi vysoke percento muzov a zien hlavne po 40 roku. ako na to v tomto podrobnom clanku --- vimax.sk
V celom clanku nie je ani jedina zmienka o najucinnejsej metode posilnovania svalov panvoveho dna pomocou Kegelovych cvikov s "venusinmi gulickami".. tomu sa povie poriadne odflaknuta tema.
ženy, kegeláky sú prospešné ako pre vás, tak pre vašich mužov, takže im ich odporučte. Slúžia aj ako prevencia pred únikom moči - intenkontinenciou - v starobe, pred problémami s prostatou, ale čo je hlavné - muž dokáže po čase spomaliť ejakuláciu, takže vydrží dlhšie súložiť a to poteší obe strany. Pár zaujímavostí, ktoré nie sú až tak´´e známe, som vyhrabal tu -- www.zvacsenie.sk
Okrem kegelových cvikov ešte poupraviť stravovacie návyky, užívať ive inkontinstop a zbavíte sa inkontinencie :) jednej choroby ktorej tieto cviky najviac pomáhajú
Kegelovo cvičenie vzniklo v 20. rokoch 19. storočia a slúžilo na nápravu drobných anatomických odchýlok vzniknutých pri pôrode. V súčasnosti sa cvičenie využíva aj ako prevencia ochabnutia svalov panvového dna. Kegelovo cvičenie posilňuje svaly panvového dna a malo by sa stať súčasťou života každej ženy.