Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Uz sa mi nechce ani zit....

Príspevok v téme: Uz sa mi nechce ani zit....
Nikita2662

Aj ja by som sa rada podelila o svoj pribeh...
Pred tyzdnom ma opustil priatel, s ktorym som bola skoro rok...Byvam v zahranici, a kedze on bol doma, tak sa prestahoval ku mne....Zil tu 5 mesiacov...
Boli sme spolu dva mesiace a podviedol ma s jeho byvalou partnerkou..Prisla som na to az o pol roka, takze som sa snazila nejak cez to dostat.Tvrdil, ze on este vtedy nevedel, ci bude so mnou a preto to urobil..Pritom kamaratke uz vtedy pisal, ze to velmi lutuje, lebo si to nezasluzim...Za ten cas co bol doma a ja tuto, vypisoval si s byvalkami, kazda bola pre neho nadherna a uzasna. Chodieval na kavicky, s kamoskami s kamosmi a ja som sedela doma...Vraj je to normalne.Mne to normalne neprislo, ale potichu som trpela a verila ze to necha.
Ked sa stahoval ku mne, tristvrte hodiny telefonoval s byvalou, vraj potreboval s niekym hovorit..Boli to uz vtedy varovne signaly, ale ja som nejako zatvarala oci..Ked prisiel sem, bol to najmilsi a najlepsi chlap na svete. Par dni. Kedze ja som cez den pracovala a on este ziadnu pracu nemal, cely den sa venoval telefonu. Strasne mi to vadilo, a on to vedel, ale nechcel to nechat. Vzdy som trpla, kedy a s kym si opat zacne pisat. Na Vianoce sme boli u nas doma, bol k vsetkym neskutocne pozorny a vsetci si ho oblubili..Nikto ale nevedel ako popri tom ja trpim..Isli sme navstivit aj jeho rodicov. Skveli ludia..Po ceste tam, si potreboval este nieco pracovne vybavit...Nechal ma cakat dve hodiny v aute, kym on kavickoval s nejakou kamaratkou, ktora pre neho zariaduje papiere..Povedal, ze ja to nemozem pocut, su to sukromne a pracovne zalezitosti...
Vedela som, ze to nebude fungovat,,, ze sme kazdy rozdielny a kazdy mame iny pohlad na svet, ale tajne som dufala,ze sa zmeni...
Pred tyzdnom, som mu vykricala, ze ma u mna vsetko, full service a o nic sa nemusi starat. On sa na druhe rano postavil, zbalil si veci, a odisiel...
Vraj sme rozdielny a bla bla..Teraz mi vypisuje spravy ako ma miluje a ako mu chybam, ako lutuje ze odisiel, pritom si na moj pc stiahol viber, a ja citam ako si uz zariaduje nove byvanie doma, ako kavickuje, ako sa stretava s kadekym..
Nie som nejaka spata, mam krasne auto, peniazky mi nechybaju, mam vsetko co chcem, no to prave lasku som stratila...Bpjim sa, ze uz sa nikdy nezamilujem, a uz nikdy nebudem stastna...Mam mu odpisovat na jeho spravy? Poradte mi prosim..Som uz zufala :(

Fleur-de-lis

nechcem ti tým ublížiť, ale za vlastnú hlúposť sa vždy nakoniec platí. Ale ber to tak, že to bola šanca poučiť sa ;)
Príde mi to, že si strašne zúfalá po láske a berieš "čo príde". Alebo si nezdravo naivná. Neviem.
Je veľa dobrých chlapov, len možno treba vedieť na čo sa zamerať... A byť rozumná v tomto. Je jedna vec veriť v ľudí a mať ich rád, a druhá vec je vyberať si s kým spojím svoj život a komu dám svoju dôveru. Nie každý človek je pripravený na úprimný a verný vzťah a to treba vedieť rozlíšiť.

A že sa niekomu dospelému po ročnom vzťahu a rozchode nechce žiť? To teda nesvedčí o kvalitnom živote. Zrejme máš málo dobrých priateľov či plytké rodinné vzťahy? Práca ťa napĺňa? Ale nejaká mimopracovná aktivita?
Keď nám nejaký jeden konkrétny človek dáva zmysel života a mimo toho nemáme nič, tak to nepovedie do dobrého konca...
Hľadaj čo ťa napĺňa a venuj sa tomu. Keď budeš vo svojom živote spokojná, ľahšie nájdeš niekoho dobrého s kým ten život potom budeš môcť zdieľať.

mojo1

"Nie som nejaka spata, mam krasne auto, peniazky mi nechybaju"
Kolko mas rokov?
Mam podobnu znamu ako ty. Prave pre toto co pises si vzdy narazi nejakeho fesneho modelka, aby sa k nej hodil a potom po case objavi v jeho PC alebo mobile spravy inym. Ono ak je chlap fesny a neusadi sa po 30-tke, tak je velka sanca, ze bude suknickar, az kym mu to jeho vyzor a charizma dovoli. Podla mna si hladas nespravneho chlapa k sebe. Mala by si si otocit hodnoty...