Spankovu paralyzu som mala dva krat v zivote ... prva .. to bol cisty horor necitila som svoje telo nemohla som sa pohnut .. ozvat .. len som citila a pocula zvuk ktory bol otrasny .. taktiez som.vnimala ze v druhej miestnosti su rodicia a rozpravaju sa a v skutocnosti to aj tak bolo ked som sa zobudila bol to pocit strachu .. vygooglila som si to a zistila ze to nie su ziadne nadprirodzene bytosti a tak som sa prestala bat lebo to mohlo byt so stresu a s unavy ... pamatam si ze este pred tou paralyzou som mala sen ze sa vznasam proste letim ... a potom asi o mesiac som zase mala tu spankovu paralyzu a tiez sa mi pred nou snivalo ze sa vznasam ... beriem to ako spustac tej hrozy ... pred tych ktory tu paralyzu zazili prvy krat viem jaky ste.mali pocit asi ten najhorsi ... dufam ze.uz ziadne lietanie a paralyzi ma nestretnu ...
Spánková paralýza
Ja to mavam casto, vzdy ked spim sa chrbte. Snazim sa z toho nejak dostat a ked sa to deje tak vzdy kricim, ale len v mysli zo seba nedostanem ani slovo iba zvuky. Zobudim sa cela vystrasena a vecsinou sa mi sniva o mrtvych dokonca aj postavu pri sebe vidim. Pocit ako keby sa chcel niekto domna prevtelit, no strasne neviem sa toho zbavit
Stalo sa mi to nedávno....zobudila som sa asi o takej tretej ráno....mala som pocit že je niekto v izbe.Poobzerala som očami izbu lebo hýbať som sa nemohla a ani zakričať.....bol to pocit ako keby si bol v horrorovej hre a si pripútaný k kamennej doske s zviazaný.....potom som počula praskanie dlážky.My máme takú praskajúcu dlážku a počula som to ako keby sa to ku mne približovalo.Trvalo to asi 1 minútu či 2 max. ....
Zažila som to v detstve to bolo utrpenie. Ešte pred spaním som si dala mak, med a teplé mlieko a zaspala som. Spala som až do rána. A to sa pre mňa stal večerný rituál. Síce sa mi niekedy snívajú masakre strašné nočné mory ale to je asi to čo mi chce odkázať duša a môj duševný stav.
Ak sa cíti veľmi zle a zranená také sú potom sny a potom sa tak aj cítim.
Najviac halucinácii v noci som mala v období šikany.
mavam to takmer kazdy den je to najhorsi pocit aky som kedy zazil pride mi to ako v horore kde som ja jeho sucastou no postupom caasu som sa to naucil ovladat samozrejme prvi moment som vystraseny pokial si uvedomim co sa deje potom to neriesim bud sa snazim hybat prstami co moc nepomaha lebo to trva dlho umna je osvecene chrcanie alebo nasilu chrapat a cim hlasnejsie aby som zobudil partnerku a ona domna zacne cukat otazka 20 tich sekund a som stoho von , no ked neni doma je to oinom ale vtedy sa nesnazim prebrat ale sa uvolnim a ani neviem ako a spim dalej velmi mi pomohlo aj lucidne snivanie je to podobne len stym ze si uvedomite ze snite a menite si dej sna .
No mne prítomnosť druhej osoby počas spánku vôbec nepomáha...ked to začne a neviem sa pohnúť a ani hlásku vydať, tak ten vedľa spinká pekne dalej...pomôže mi nasilu sa pohnúť a potom to prejde...strach nemávam, lebo tým to len živím....na túto tému je veľa stránok, diskutuje o tom omnoho viac ľudí, ako sa nazdávate...
Stalo sa vám, že ste sa uprostred noci zobudili a videli pri sebe postavu alebo počuli strašidelné zvuky či cítili tlak na hrudníku a mali pocit, že niekto je s vami v miestnosti? Pravdepodobne ste zažili spánkovú paralýzu. Tento jav nie je medzi ľuďmi veľmi známy a dodnes je čiastočne opradený tajomstvom.