Točí sa život len okolo penazí a žien?

Príspevok v téme: Točí sa život len okolo penazí a žien?
Rene24

Otazku som už položil v nadpise.
Kedže jeden človek ktory je na tomto svete už 35 rokov ma rodiny , mi povedal , že život sa točí okolo penazí a žien.
Alebo , čo je pre Vas v živote to najdoleitejšie , aj ked mate zlu naladu , nedari sa Vam , čo si v mysli poviete a nakopne Vas to a povzbudí do dalšieho "levelu" ?

Slobodna

Nadáva sa tomu "hierarchia hodnôt" teda priorít a určite je u každého individuálna.
U mňa je to neukojiteľný hlad po vedomostiach a zážitkoch, teda vnútorné bohatstvo, ktoré mi nikto nevezme, len raz možno deutscher Alzheimer ;)
Myslím, že existuje taký vtip, na ktorom je kus pravdy, a to priority muža, nemení sa ich zloženie, len vekom sa mení ich poradie :
Moc, sex a peniaze.

tojejedno

:) Musim sa len usmiat

Akoze clovek co ma 35 rokov ma pravo na to rozdavat rozum o zivote?
Pytam sa preco ? lebo jeho jediny zivotny ciel bol zalozit rodinu?
Alebo preto ze mal problem so zenami ?
Resp. preto lebo za svoj doterajsi zivot nedokazal rozsirit svoje obzory o ine zmysly a krasy zivota ?
Tak si nasiel vyhovorku ze za vsetko mozu peniaze?

Najdolezitejsie v zivote je mat ciel a urcit si smer kam sa chces pocas svojho zivota uberat.
A nakopnut ta musi predstava ze to co robis a to kam sa chces dostat a to cim chces byt je MOZNE dosiahnut a nevzdas sa pokial sa k tomu minimalne nepriblizis lebo vies ze je to mozne :)

Nech uz sa akokolvek rozhodnes , nikdy si do toho nenechaj kecat od ludi.
Bud jednoducho sam sebou a snaz sa ten zivot prezit ci uz dosahovanim snov , alebo prezit ho s niekym koho mas rad , resp. s rodinou ktoru milujes , ale urcite nestagnuj a neuspokoj sa s malom , len preto lebo to vidis naokolo.
Podla mna to stoji za to sa v zivote snazit nech je to cokolvek :)

[zruseny35]

Pre každeho je to niečo iné.Niekto to vidí v peniazoch,niekto v sexe, niekto v rodinke pre ktoru by život položil ,niekto v kariere...Zaleží kde sa zaradíš a citiš ty byt vo svojom živle :)