je velmi potrebne doplnit, ze skorica obsahuje kumarin, ktory je toxicky, a jeho objemove mnozstvo v jednotlivych druhoch skorice je podla inych serverov drasticky odlisne. v cinskej lacnej skorici najdete kumarinu az do 5 percent, a v cejlonskej pravej skorici je ho iba 0,004 percenta, cize su to tisicky objemovych percent menej. je zarazajuce, ze sa obsah kumarinu povinne neuvadza na sackoch v obchodoch, a dokonca ani povod skorice casto nenajdete, pritom okrem toxickosti je aj chutovo uplne rozdielna. zdroj info napr. tu: www.vitalia.cz
p.s.: dakujem pekne za uzitocny clanok.
Textová Inzercia

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.
Táto chutná a mimoriadne voňavá korenina nám pomáha v boji proti rakovine a cukrovke, skrášľuje pleť, lieči dušu a má silné protiinfekčné účinky. Aj napriek tomu to s ňou však netreba preháňať, môže byť totiž toxická.