Rozhodla som sa svoj problem do tejto kategorie napisat prave preto ze si myslim ze je to zenska choroba-choroba srdca.Mam 17 rokov.Pred viac nez rokom som sa zoznamila s chlapcom-teda muzom.Tvrdil mi,ze ma 22.po case sa mi vsak priznal,ze mi zatajil skutocnu pravdu.Nemal 22 ale 26.Ked som sa to dozvedela zacala som pochybovat o nasom vztahu.Nevaedela som,ci konam spravne ze si v takomto maladom veku zacinam s o 10 rokov starsim muzom.Samozrejme vsetky priatelky ma odhovarali a rovnako to bolo aj s jeho priatelmi.Sme vsak spolu viac nez rok a zatial nam vsetko klape..samozrejme pohadame sa ale nakoniec vzdy niekto ustupi a vsetko sa vyriesi.Mam ho velmi rada a myslim ze aj on mna.Je nam spolu velmi dobre a ked sa lucime je to velmi tazke.Kde je vsak problem??V auguste chce ist niekde vonku za pracou a zarobit nejake peniazky na 3 mesiace az pol roka.Nebol by to ziaden poroblem ved bola by to taka mensia skuska.Myslim si vsak ,ze ked sa vrati naspat aj s peniazmi zacnu sa okolo neho tocit ini ludia a teda aj ine zeny.Starsie a ostrielanejsie.Viem ze vacsina z vas mi bude pisat ze ak je to skutocna laska tak to nemoze prekazit ziadna ina zena ale zaujima ma ci niekto nieco podobne zazil,pripadne prosim o nejaku dobru radu ako prezit 6 mesiacov bez milovaneho cloveka.
....precitajte si.....
ja som chodila v 19. s 33-rocnym, bolo nam spolu fajn,lebo vyzorovo to noak divne nevypadalo, ale predstava,ze ja budem mat 26 a on 40 uz nevyzerala tak lakavo, obaja sme sa rozhodli skoncit to. Bol aj velmi ziarlivy asi na moju mladost, myslel si, ze stretnem mladsieho a zalubim sa do nho...
Tym, ze ti odchadza mas paradnu sancu vyskusat ci je to naozaj ten pravy. Znovu zacni chodit von s kamaratmi a spoznavaj novych ludi, zajdi na disco a tak. Ak ti za celu dobu nepride nikto vynimocnejsi od neho, tak budes vediet, ze je to on.
ale ako mam prezit tych 6 mesiacov???Uz teraz mi je smutno a to este je doma
Ked ho velmi lubis a on teba, nevidim v tom ziaden problem. A to tvrdenie, ze ked sa vrati naspät, ze sa okolo neho zacnu krutit ine zeny, tak tomu tak celkom nerozumiem. Z akeho dovodu? Ved on sa predsa nevrati ako milionar, a ani si tie peniazky ktore tam zarobi nenalepi na celo, takze si podla mna nerob zbytocnu hlavu. Ked sa lubite, tak vam to aj vyjde.
.
mirka10,
mas dve vychodiska
1, ukoncit tento blizky vztah(nebudu nasledky)
2, v nom pokracovat( aj z potencialnymi dosledkami a nasledkami).
1; toto riesenie je zle ale lepsie ako cislo dva.
2; toto riesenie mozes vybrat ak vam skutocne zalezi na zivote SPOLU to znamena ak mate spolocne priania zelania, ciele.Inac poznam pary kotre spolu ziju aj napriek urcitemu vekorozdielu; aj v historiji spomenme len Pablo PICASSO tiez mal manzelku kotra bola z kategorije dcer( mladsia o 30 rokov). samozrejme ze tam hrali ulohu peniaze( teda po jeho smrti).
dufam ze ti moj nazor aspon trochu pomoze v tvojom rozhodnuti.
Myslím, že by som mohol temer do bodky podpísať názor od Sunnysweetie. Ak sa naozaj máte radi, tých 6 mesiacov vášmu vzťahu neublíži, ba sa tak navzájom môžete stať ešte vzácnejší. Vlastne, je to naozaj skúška - toho, ako to každý z vás úprimne s tým druhým myslí.
...
ahoj kocka.cele minule leto som stravila v zahranici..v anglicku..
mam 5r. vztah a tiez som sa bala do toho ist,lebo som nevedela,co moj drahy bude tu bezomna vystrajat..
ale musela som odist..za jazyk!!!
prve dni boli na umretie..neboli sme v kontakte,iba sme sa prezvanali :(
dalsie dni,ked som spoznala okolie..pre mna to uz bolo lepsie..
zacali sme chatovat cez net..kazdy den a to nas drzalo nad vodou!!!
chodil von,spoznaval nove dievcata..ale verne cakal na mna!
a ja som mu tiez bola verna..
vzdy som sa tesila na vecer,ked si uz budeme zase spolu chatovat..
ak budete spolu v kontakte, a ak ta skutocne miluje,co asi hej,tak sa nic zle nestane..
a ked sa vrati..vrati sa k tebe..ma ta rad..ide zarobit,aby VAM bolo dobre,nie jemu a nejakej inej..
mas pravdu,je to skuska..
ak ju vydrzite..budes si 100%tne ista,ze ste si sudeni..
a vies ako ten cas rychlo prejde..
ani sa nenazdas a uz bude doma :)))
no len mi tu teraz nezacnite pisat ze som primitivna pubertiacka a nedokazem vydrzat bez mileho "LEN" pol roka.Ja si myslim ze 6 mesiacov je uz dlhsia doba a len vas pytam o radu ako ich stravit bez toho aby mi nebolo tak smutno.
A ako to prezli tie zeny, ktore mali darheho na vojne dva roky??? Nerobila by som z toho taku vedu.