Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

....precitajte si.....

Príspevok v téme: ....precitajte si.....
mirka10

Rozhodla som sa svoj problem do tejto kategorie napisat prave preto ze si myslim ze je to zenska choroba-choroba srdca.Mam 17 rokov.Pred viac nez rokom som sa zoznamila s chlapcom-teda muzom.Tvrdil mi,ze ma 22.po case sa mi vsak priznal,ze mi zatajil skutocnu pravdu.Nemal 22 ale 26.Ked som sa to dozvedela zacala som pochybovat o nasom vztahu.Nevaedela som,ci konam spravne ze si v takomto maladom veku zacinam s o 10 rokov starsim muzom.Samozrejme vsetky priatelky ma odhovarali a rovnako to bolo aj s jeho priatelmi.Sme vsak spolu viac nez rok a zatial nam vsetko klape..samozrejme pohadame sa ale nakoniec vzdy niekto ustupi a vsetko sa vyriesi.Mam ho velmi rada a myslim ze aj on mna.Je nam spolu velmi dobre a ked sa lucime je to velmi tazke.Kde je vsak problem??V auguste chce ist niekde vonku za pracou a zarobit nejake peniazky na 3 mesiace az pol roka.Nebol by to ziaden poroblem ved bola by to taka mensia skuska.Myslim si vsak ,ze ked sa vrati naspat aj s peniazmi zacnu sa okolo neho tocit ini ludia a teda aj ine zeny.Starsie a ostrielanejsie.Viem ze vacsina z vas mi bude pisat ze ak je to skutocna laska tak to nemoze prekazit ziadna ina zena ale zaujima ma ci niekto nieco podobne zazil,pripadne prosim o nejaku dobru radu ako prezit 6 mesiacov bez milovaneho cloveka.

sedmikraska

ja som chodila v 19. s 33-rocnym, bolo nam spolu fajn,lebo vyzorovo to noak divne nevypadalo, ale predstava,ze ja budem mat 26 a on 40 uz nevyzerala tak lakavo, obaja sme sa rozhodli skoncit to. Bol aj velmi ziarlivy asi na moju mladost, myslel si, ze stretnem mladsieho a zalubim sa do nho...
Tym, ze ti odchadza mas paradnu sancu vyskusat ci je to naozaj ten pravy. Znovu zacni chodit von s kamaratmi a spoznavaj novych ludi, zajdi na disco a tak. Ak ti za celu dobu nepride nikto vynimocnejsi od neho, tak budes vediet, ze je to on.

adi

Ked ho velmi lubis a on teba, nevidim v tom ziaden problem. A to tvrdenie, ze ked sa vrati naspät, ze sa okolo neho zacnu krutit ine zeny, tak tomu tak celkom nerozumiem. Z akeho dovodu? Ved on sa predsa nevrati ako milionar, a ani si tie peniazky ktore tam zarobi nenalepi na celo, takze si podla mna nerob zbytocnu hlavu. Ked sa lubite, tak vam to aj vyjde.

kosa

mirka10,
mas dve vychodiska
1, ukoncit tento blizky vztah(nebudu nasledky)
2, v nom pokracovat( aj z potencialnymi dosledkami a nasledkami).

1; toto riesenie je zle ale lepsie ako cislo dva.

2; toto riesenie mozes vybrat ak vam skutocne zalezi na zivote SPOLU to znamena ak mate spolocne priania zelania, ciele.Inac poznam pary kotre spolu ziju aj napriek urcitemu vekorozdielu; aj v historiji spomenme len Pablo PICASSO tiez mal manzelku kotra bola z kategorije dcer( mladsia o 30 rokov). samozrejme ze tam hrali ulohu peniaze( teda po jeho smrti).

dufam ze ti moj nazor aspon trochu pomoze v tvojom rozhodnuti.

milli

Myslím, že by som mohol temer do bodky podpísať názor od Sunnysweetie. Ak sa naozaj máte radi, tých 6 mesiacov vášmu vzťahu neublíži, ba sa tak navzájom môžete stať ešte vzácnejší. Vlastne, je to naozaj skúška - toho, ako to každý z vás úprimne s tým druhým myslí.

sunnysweetie

ahoj kocka.cele minule leto som stravila v zahranici..v anglicku..
mam 5r. vztah a tiez som sa bala do toho ist,lebo som nevedela,co moj drahy bude tu bezomna vystrajat..
ale musela som odist..za jazyk!!!
prve dni boli na umretie..neboli sme v kontakte,iba sme sa prezvanali :(
dalsie dni,ked som spoznala okolie..pre mna to uz bolo lepsie..
zacali sme chatovat cez net..kazdy den a to nas drzalo nad vodou!!!
chodil von,spoznaval nove dievcata..ale verne cakal na mna!
a ja som mu tiez bola verna..
vzdy som sa tesila na vecer,ked si uz budeme zase spolu chatovat..
ak budete spolu v kontakte, a ak ta skutocne miluje,co asi hej,tak sa nic zle nestane..
a ked sa vrati..vrati sa k tebe..ma ta rad..ide zarobit,aby VAM bolo dobre,nie jemu a nejakej inej..
mas pravdu,je to skuska..
ak ju vydrzite..budes si 100%tne ista,ze ste si sudeni..
a vies ako ten cas rychlo prejde..
ani sa nenazdas a uz bude doma :)))

mirka10

no len mi tu teraz nezacnite pisat ze som primitivna pubertiacka a nedokazem vydrzat bez mileho "LEN" pol roka.Ja si myslim ze 6 mesiacov je uz dlhsia doba a len vas pytam o radu ako ich stravit bez toho aby mi nebolo tak smutno.