Logopedicka ti moze pomoct, nevahaj a navstiv ju co najskor, kludne si podaj prihlasku na tvoju vysnivanu skolu a ak navstivis logopedicku este v priebehu marca a dohodnes si pravidelne sedenia, tak do nastupu na VS mas este casu dost, aby si to zvladla a zaroven pomoze aj tvojej psychike, ze na novu skolu nastupis ako novy, sebavedomejsi clovek s novou, spravnou vyslovnostou, vdaka comu sa vyhnes nejakym pripadnym posmeskom, uskrnom a sikanovaniu zo strany spoluziakov, lebo obzvlast v dnesnej dobe, kedy ludia az prehnane tuzia po dokonalosti v kazdom smere, az su z tej tuzby po dokonalosti chori, vedia dat krutym sposobom najavo ludom, ktori dokonali nie su, ze dokonali nie su a posmesne uskrny na tvoju osobu a ubohe nevyDarene pokusy takzvanych "o vtipnost sa pokusajucich hercov, imit
atorov", ktori sa budu snazit ta napodobnovat a dufat, ze vdaka tomu budu medzi ludmi cool, ze sa vysmievaju z cloveka nedokonaleho, ktory ma recovu vadu. Takychto imitatorov a hercov, ktori su na imitatorstvo a herectvo v skutocnosti antitalenty, stretava clovek v
beznom zivote uz pomaly na kazdom kroku. Je som byvala rok v podnajme vo Viedni s jednym takym ubohym uboziakom, ktory sa silou- mocou hral na dokonaleho imitatora a herca, snazil sa byt vtipny, hoci na herectvo, imitatorstvo a humor bol totalny antitalent, ale.vyhlasoval o sebe, ze je na taketo veci talentovany, radsej som chodila na prechadzky s notebookom a s mp3 prehravacom, aby som toho nablbleho chudacika nemusela pocuvat a do toho bytu som chodila.viac- menej iba spat. On sa stale cudoval, preco chodim na prechadzky sama. Vyhoda - spoznala som Vieden :) Ludia robiaci si posmech z nedokonalosti inych su v mojich ociach ubohi prizemni primitivi, ktori mi nestoja zato, aby som sa im venovala a aby som s nimi travila cas, nieto este hrala sa na nasilu sa smejucu retardovanu sliepku, ktora sa silou- mocou snazi pretvarovat sa, cize nonstop.sa.tvarit, ze jej je vtipne vobec nie je. Ver, ze ked logopedicka dokaze pomoct 4-rocnym detom, tak pomoze aj doapelej osobe, ktora uz dokaze lepsie spolupracovat, ako male roztrzite deti. Zelam ti vela zdaru, nech vsetko vyjde podla tvojich planov, aby si to s toi vyslovnostou cim skor zvladla a aby si ziskala titul na tvojej vysnivanej skole. Jazyky su v dnesnej dobe velmi dolezite, takze skolu si si vybrala dobru, co je prvy krok k uspechu pre tvoj buduci zivot.