Zdravim,prosim vas moje prirodzene vlasy su spinava blond. Pred mesiacom som si dala sampon do hneda a chytilo mi to s nadychom rysavej. uz by som sa rada zbavila nadychu rysavej, ale nie za cenu tmavsich vlasov. radsej by som sla naspat k mojej spinavej blond- vie niekto poradit? napadlo ma dat si na vlasy palette sampon zosvetlovac-mal by zosvetlit o 2-3 odtiene,ale obavam sa ako to chyti na ten rysavy podton co moje vlasy maju.... vdaka
Vie niekto ako sa zbavit farby do rysava?
tak presne tento problem som kedysi riesila aj ja...v ziadnom pripade si nato nekupuj blond farbu bledsiu, budes to mat este horsie. Ta rysava musi vyrast, ja som di dala nato spravit melir a medzi melirovane vlasy ostatok dofarbit takou popolavou farbou, aby sa ta oranzova stiahla, vyzeralo to pekne a prirodzene a ked sa ten preliv aj umyvanim zmyval, nebolato hnusna rysava farba uz. Ked mi po polroku vlasy podrastli, uz chodim len na premelirovanie hustejsie a nic ine si do toho nedavam a mam to takto najlepsie. Odporucam aj tie sampony na sedive vlasy /su take tmavofialove/ a stahuju tie skarede blond odtiene do zlta a oranzova.