Ako jej prejaviť môj záujem o ňu?

Príspevok v téme: Ako jej prejaviť môj záujem o ňu?
Danielo

Zdravím, chcel by som zpoznať vaše názory a nápady ako dievčaťu prejaviť svoj záujem a náklonnosť k nej. Páči sa mi jedno dievča ktoré stretávam v partii keď ideme niekam von. Veľmi ma priťahuje a ja neviem ako jej dať najavo že mám o ňu záujem. Som taký trošku hanblivejší a zdržanlivejší typ človeka takže nemám odvahu len tak sa jej opýtať či ma nechce za svojho frajera. Chcem ísť nato nejak nenápadne aby si to sama všimla že mám o ňu záujem a aby mi tým mojím nenápadným prejavovaním záujmu začala aj ona dávať najavo svoju náklonnosť ku mne. Proste nechcem sa jej to priamo opýtať lebo čo ak z jej strany nieje záujem a potom sa pred ňou strápnim ako sa mi to už raz u jednej stalo.
Ako sa k nej správať aby som bol pre ňu príťažlivý a aby ona zpoznala že k nej niečo viac cítim ako k iným. Proste že tam nieje len kamarátstvo ale aj nejaká tá vášeň. Čo mám robiť v jej prítomnosti? Akými signalmi jej to dať najavo že sa mi páči?

Dík

ladyblack

Paneboze a ake triky potrebujes?? Kazdy normalny clovek ked ma o niekoho zaujem, tak ho niekam pozve. Neviem co ocakavas, ze ti tu vsetci budu pisat nejake kuzelnicke postupy na to ako zbalit dievca? Dostal si normalne odpovede, nikto to nerobi inak. To ze si hanblivy a neschopny pozvat dievca von je tvoja chyba, myslis si ze tym, ze budes na nu v partii iba zirat a usmievat sa tak sa pozve sama? Neviem ake signaly si myslis, ze budu zaberat. Ona tiez nevie citat myslienky. Ak ju chces, rob nieco preto a nie vyplakavat na fore a este sa stazovat ze ti nikto nenapisal to co si ocakaval, nejake hokusy pokusy. Nic nie je jednoduche, ani toto, a ze si lenivy a malo odvazny nieco preto urobit, je tvoja chyba. Pozvi ju a bud ta odmietne alebo pojde s tebou a je to vyriesene.

Danielo

To len tak málo nápadov a trikov máte? Čakal som vačšiu účasť. A viac nápadov od chalanov. Alebo si každý drží bobríka mlčanlivosti aby nevyzradil nikomu ako na vyhliadnuté dievča? Tak to vám pekne ďakujem :()

aragonis

jednoducho
pozvi ju niekam nezavezne ako kamos/kulturne podujatie, kino, divadlo, koncert proste hocico/ a potom to uz ide lahko, konverzacia, nenapadne dotyky... a mas ju.

Casie

Ja napíšem za seba, ako by sa to páčilo mne. Jednoducho aby ten dotyčný bol ku mne milý, rozprával sa so mnou. Zavolal ma, či sa nepôjdeme napríklad spolu niekedy niekam prejsť. A keby som s ním trávila viac času, mali by sme spoločné záujmy a tak, nechal by mi čas na rozvinutie sympatií, tak by to prišlo podľa mňa časom samo a prirodzene :)