Nevýrazné obočie

Príspevok v téme: Nevýrazné obočie
blablabla127

ahojte :-) Hnevá ma moje veľmi riedke obočie. Mám tmavè gaštanovè vlasy takmer čierne a čo sa týka obočia, tak chĺpky sú síce tmave ale je veľmi riedke, takže z diaľky to vyzera akpby som ani obočie nemala :-D samozrejme že keď sa maľujem tak dokresľujem si ho s tieňmi na obočie ale nepáči sa mi to.. (na druhej strane je to určite lepšie ako keby som mala isť bez obočia ) tým chcem povedať že túžila by som po prirodzene hustom oboči.. nepoznáte nejake typy?? Alebo keď tak ako si ho upraviť aby to vyzeralo čo najprirodzenejšie

Facederma1

Laura36 - dakujeme za vase odporucanie. Hairplus funguje aj na obocie. Co sa tyka ceny, ta odraza vyvoj a udrziavanie kvality, ako aj investicie do vylepseni. Na trhu je vela pripravkov na rast mihalnic, my sa nebranime porovnaniu, lebo vieme, co mame. Preto sme sa nebali ani nezavisleho testu na tomto portali www.zdravie.sk

A skuste aj cenovo porovnat pouzitie Hairplusu a pravidelne lepenie 3D mihalnic, co vam pride vyhodnejsie a lepsie.

blablabla127

Ďakujem za odpovede :-) ten ricinovy olej určite vyskúšam na to obočie. Na mihalnice si netrúfam,lebo ako spomínala laura36 aj ja mám problèm s tým že takmer zo všetkeho co si dam na oči mám ich zapalenè a štipu ma.. ale tak hádam na to obočie to aspoň trošku zaberie :)

laura36

ja som raz pouzivanim ricin. oleja na mihalnice dostala zapal ocnych spojiviek...takze opatrne s nim. ale ja mam celkovo citlive oci, nemozem hocake spiraly, tiene, kremy ocne... co sa tyka rastu mihalnic a obocia, ta kozmeticka co mi robila obocie permanentne odporucala pripravok Hairplus FacEvolution, je to na rast mihalnic a zakaznicky su z neho vraj nadsene, akurat ta cena, ale ze teda naozaj to funguje.

ladyblack

Ja som si 2 roky vytrhavala zle obocie, az malo uplne iny tvar a bolo kratsie, v lete som si ho nechala dorast, ale na niektorych miestach uz chlpky nerastli, alebo boli niekde redsie. Tak som zacala pred vyse mesiacom pouzivat ricinovy olej, kazdy vecer pred spanim som si nim natrela obocie a odvtedy dost zhustlo, cim je vyraznejsie. Tiez si ho obcas davam na mihalnice a takisto ich mam hustejsie a dlhsie. Za pokus nic nedas, v lekarni stoji par eur.

laura36

preboha dolepovat si nieco na kozu? riadna blbost, ako aj nalepene milahlice a nalepene vlasy... Jednoznacne odporucam permanetny makeup, teraz robia uz aj 3D,odporucam tento salon, aj ked som si donho zasla az 150km, stoji to zato..pozri galeriu.
www.beautycenterkomarno.sk

blablabla127

O tom dolepovani som uz niečo počula no neviem si to veľmi predstaviť realne :-D tetovanie určite nechcem ale asi pojdem na tu upravu obočka ku kozmetičke.. Vkaždom prípade dík za odpoveď :-)

ahojjjjjj

Teraz je uplna novinka dolepovanie obocia. Normalne tam kde nemas chlpky tu ho dolepia.Ale kazde dva tyzdne sa to musi dorabat . Znie to pekne Ale videla son to v reali a tie chlpky odstavali na vsetky strany a neviem mozno keby sa ti precese tym gelikom bezfarebnym. Ale ak sa rozhodnrs pre tetovanie tak len u nieKoho velmi sikovneho.Ale napriklad aj baby co si naschval vytrhaju obocie uplne na riedko si ho vedia krasne nakreslit. Skus ist ku kozmeticke nech ti ho nafarbi vydrzi ti to dva tyzdne bez toho aby si musela nieco robit a pocase sa naucis ako spravne dokreslovat aby vyzeralo prirodzene. Obocie dava tvari celkovy vyraz.