Ahojte co robit, ak vas muz nema zaujem o nic. po 15 rokov, len stale hovori aka si nemozns, nesebestacna a nic nechce riešiť, lem vas odstrkuje a ja ho cim dalej tym viac chcem pri sebe nevladzem uz.....
Nezaujem muza
Nechala som sa manipulovat x rokov. Ja chcem ist do boja a boj dobojovat. Uvedomujem si, ze zijem jeho zivot...
olins nie nie si normálna,on si ešte podmienky stanovovať povedz že tie mu určíš ty pri rozvode buď sa ti prispôsobí,alebo bude mať rozvodový papier na stole čo u mňa by už dávno mal pri toľkých neverách,povedz mu že ty máš svoje podmienky aby vypadol z bytu a viac od neho nechceš len peniaze na dieťa,rozvod drzosť z jeho strany je nenormálna podvádza ťa uráža spať spolu nespíte takže má pravdepodobne ďalšiu milenku,čo tam stále riešiš aké ambície má dieťa o to sa má hlavne starať no to je presne to o čom hovorím zasa si komplet všetko obserie žena v tvojom prípade to platí 100%ne,on hovno robí a ty tebe sa život točí len okolo decka dal ti vzorku na dieťa a to je jeho splnená úloha ide ďalej sa kurv.ť,preto je žena vždy viac ako muž,sama sa postaráš o seba aj dieťa,byť tebou-rozvod nech pošle peniaze na dieťa a môže si ísť po svojom,veľmi málo zodpovedných mužov je v dnešnej dobe,neviem ako to máte s hypotékou či bytom,len to by som riešila byť tebou a odchod.......
Davam tomu posledu sancu, aj sa snazi, len ma svoje ambicie. Dohadovali sme si pravidla, aj ked som suhlasila, tak neviem ci to je spravne. Povedal, ze sa chce o nas starat, len ma podmienky... Mne sa vlasy dupkom stavaju, ked povie a takto to bude.... Podmienky su cez víkendy venovat 7 hodin z casu sam sebe, praca, skola... 2-4 hodiny rodina. Ja uz som zmatena, ci je toto normalne a ci som ja ta nenormalna pristupit na jeho podmienky. A to ze nechce byt obmedzovaný, obcas víkendy s kamaratmi/kolegami a samozrejme obcasne víkendy skola...
olins, hlavne sa prestan lutovat. nikdy nikomu nepomozes tym, ze sa budes chciet trapit. davas nehativne vzory svojmu synovi - akoby bolo normalne nechat sa dlhodobo urazat, akoby urazky mali byt ok. Prestan byt pasivne agresivna. Maj svoju hrdost a ked ti nieco prekaza, tak neposliapavaj svoju sebauctu, ale zastan si svoje prava a opravnene potreby. Svojho syna tymto nijako nechranis, len vyrasta v psychologicky nezdravom a napatom prostredi. Dufaj, ze sa v buducnosti ku svojej zene nebude spravat ako tvoj manzel. Tym ta nechcem demotivovat, ale naozaj sa neboj opustit cloveka, ktory si ta nevazi. Pretoze taky ta ani nemoze lubit. Laska nejestvuje bez respektu. Hlavu hore a hladaj riesenie.
olins, nehnevaj sa, ale myslim, ze takto ublizujes synovi viac, ked mu dovolis, aby zil v prostredi, kde otec ponizuje jeho mamu - rozmyslaj, co mu to da do zivota, najma ked bude mat vlastnu manzelku - fakt vynikajuci priklad...
to chápem ale po 15 rokoch??? koľko má syn rokov minimálne 15 je v takom veku,ale to už nebude dlho trvať za chvíľu bude dospelý a potom si môžeš ísť svojou cestou
Mas pravdu, nechala som si skakat po hlave a som slaboch, lebo synovi nechcem ublizit a radsej trpim ja.
olins - ty vies velmi dobre, co by si mala urobit, len sa bojis a radsej budes trpiet a fakt si nesebestacna a nic nechces riesit - v tom ma ten tvoj pravdu, bohuzial. Jedna s tebou ako s handrou, ty nemas kusok cti a hrdosti - zamysli sa nad tym :(
Ja som 25 rokov s manzelkou, ale ak by som ju podviedol, tak uz vidim tie hrnce na hlave, kufre vyhadzane z okna a v zivote by mi to neodpustila - a ja si ju strasne vazim - chapes to?!
olins tak to o čom?podvádza ťa uráža,nájdi nejaké dobré zamestnanie aj muža iného a pošleš ho potom do r.ťi odtiaľ potiaľ všetko,takého muža si nájdi pri ktorom budeš usmiata a nie uplakaná:)až ti môže niekto niečo vybaviť,alebo prácu máš tak hľadaj muža,nemá to budúcnosť s ním,myslím že ťa stále podvádza......
Ano, mali sme problemy a boli tam nevery z jeho strany, odpustila som s tym ze sa to nebude opakovat ale p. manager v tom asi pokracuje dalej a ja sa len trapim a znasam jeho urazky...