Dobrý deň,
zostávajú mi nejaké 2 - 3 týždne do pôrodu dvojičiek a mi z manželom ešte stále riešime dilemu krstného meno pre dievčatko aj chlapčeka.
Naše názory sú celkom odlišné, takže sme k ničomu nedospeli. Ani jeden nechceme aby mali krstné mená po nás. Poradíte mi ako vybrať krstné mená aby sa aj hodili k priezvisku a neboli nejak extravagantné?
Jedná sa o priezvisko Novák - Nováková.
Ďakujem! :)
Meno pre dvojčatá
dušan a dušanka
Marek a Andrejka,Veronika
Ach samuel to je strasne meno....napr. Lucka, karin, barbora..marko, filip, david, alex, sebastian
Zalezi ci chces tu ich dvojickovost pozdvyhnut trebars ze im das mena v style: Janko a Marienka, Peter a Petra, Jozef a Jozefina alebo len hladas nejake 2 mena napriklad Fero a Klara :D.
Samuel a Sára, dúfam, že víťaz ankety bude odmenený :D kvalitný sekt stačí
Kristina a Kristof Novak.:)
Mám úplne rovnaké priezvisko a dve deti: Peter a Sabína. My sme vyberali mená tiež z kalendára a nešlo nám to ľahko.
Potrebuje to čas a trpezlivosť a dokážete to naozaj len spolu. Iné vám nezostáva len kombinovať.
karina nováková , martin novák ,,sára nováková jakub novák,kristína nováková samuel novák ,lenka nováková daniel novák,tamara nováková matej novák,,,,,to sú slovenské,no zoberte si kalendár a odtiaľ si pozrite meno každému sa páči iné možno si s tohto vyberiete aspoň jedno :) ja by som pozrela do kalendára aj pôvod mena a tak.....
lukáš a lucia, luky a lucka, to je pekné, mne sa páčia tradičné mená, nie tie moderné