Nie normálny výtok

Príspevok v téme: Nie normálny výtok
Jessica032

Ahojte baby .. chcela by som sa spýtať,neviem ako to mám presne popísať no aspoň takto .. mám 16 rokov a už ma veľmi dlho trápi taký biely,hustý výtok ktorý sa mi naťahuje ako hlieny.Mávam to dosť často .. dokonca aj keď som na veľkej a trošku zatlačím tak mi to hneď vyjde .. je to nechutné ja viem ale fakt neviem čo to môže byť.Ešte som nemala pohlavný styk takže od partnera to mať určite nemôžem.Máte tu s týmto niekto skúsenosti?

Jax

Môže ísť o nejaký zápal, bakteriálnu infekciu, hocičo... nie všetko sa prenáša pohlavným stykom. Niektorých pôvodcov ochorenia si človek môže priniesť z bazénov, verejných toaliet a podobne. Každopádne, nič netreba podceniť, takže treba ísť na gynekologické vyšetrenie.

Jessica032

:) aj ja som si myslela že kôli tím plodným dňom ... ale nemám to len počas tích plodných dní ale vždy keď nemám menštruáciu ... dokonca mi dnes vyšla s tým výtokom krv .. veľa krvy.. myslela som si že som už dostala menštruáciu no keď idem na záchod zas tak nič :D teraz neviem či tú menštruáciu mám či nemám :D

[zruseny35]

zlatko,ved mas plodne dni-vtedy určite nesexuj bez ochrany ! :)
PS: zvykne to byť medzi dvomi menštruáciami,cca 3 dni