ahojte...
chcela by som sa informovat o antikoncepcnej podkožnej tyčinke...ake mate s tym skusenosti,kolko to stalo.dakujem:)
antikoncepčná podkožná tyčinka
implanon som mala cca tri mesiace a stale som spinila, musel ist von. Neodporucam. ostali mi po tom dva stichy, lebo lekar to robil prvy raz:(((
Moja kamoška to mala pár mesiacov a mala s tým strašné problémy - bolesti hlavy, vracanie, nepravidelná menštruácia.... Museli jej to vybrať a vrátili jej peniaze
Ahoj, chcem sa opýtať, akú skúsenosť máte s antikoncepčnou náplasťou a cukrovkou. Ide to vôbec do kopy? Moja gynekologička my stále odporúča sterilizáciu.
no moja sestra mala tuto tycinku stala vtedy 6 tisic korun no ale vyse roka mala stale menstruaciu doktor jej povedal ze bud sa jej to ustali bud sa jej vobec menzes pocas celej doby neobjavi alebo bude mat ten menzes aj dlksie segra to mala 1 rok v kuse menzes uz ju islo porazit a chcela si to dat vybrat ale az po roku sa jej to ustalilo tak neviem to je asi individualne ale je to dobre ak zabudnes tabletku tak to je fakt a sestra to mala asi 6 rokov dozadu tak preto to bolo mozno o tisicku lacnejsie asi to uz zdrazelo
Mám takúto tyčinku už dva a pol roka stálo ma to 7000sk a som velmi spokojná.Spočítala somsi kolko by ma stála antikoncepcia tabletková,náplastová za tri roky a jednoznačne to vyhrala tyčinka.Je to velmi fajn ked človek má ojednu starost menej(zabudneš zobrat tabletku).Nemusím mysliet nato,že treba vymenit náplast alebo tú tabletku nezoberieš.V novembri mi ju majú vybrat a ked sa bude dat tak si ju dám znova.