L-carnitin a neziaduce ucinky

Príspevok v téme: L-carnitin a neziaduce ucinky
zuzka649

Ahojte, chcela by som sa opytat tych, co maju skusenosti s uzivanim l-carnitinu, ci sa niekomu ako vedlajsi ucinok urobili herpesy...? Ako som zacala uzivat tekuty spalovac sa mi po celych perach pobyhadzovali male bodky pripominajuce herpesy, ktore bolia a svrbia a to dovtedy som NIKDY za 25 rokov ziadny herpes nemala maximalne kutik. Skusila som ho vysadit herpesy zmizli ani sa nove netvorili no ako som ho zacala zas uzivat znova sa objavili:-( Neviem ale ci to jemoze byt z toho preto sa pytam, ci mal niekto podobne skusenosti. Vopred dakujem za odpovede :-)

Gabiina

Mne sa pri cvičení a diéte nepodarilo s ním schudnúť. Takže u mňa nefungoval. A zdá sa mi, že má vedľajšie nežiadúce účinky: v tom čase, keď som ho užívala, sa mi vytvorili v nose chrasty.

Pastelka231

Ahojte mám dobré skúsenosti z l karnitinom a plus cvičenie a zdravá strava sa my podarilo schudnúť Ale tiež som mala ten problém že som počas chudnutia mala v nose stále herpes a zmyzol až keď som prestala užívať L karnitin a teraz už tak necvicim tak si ho ani tak často nedávam ale vždy keď si ho dám sa my herpes spravy buď na pere alebo na brade a chcem zase začať aktívne cvičiť ale nechcem mať herpes myslíte že to je ozaj z toho l karnitinu ?

Matej

Dobrý deň lombardo1981.

Oslovujeme vybraných aktívnych prispievateľov nášho fóra ohľadom činností, ktoré portál ZDRAVIE.sk plánuje v budúcnosti realizovať. Všimli sme si aj Vás.

Ak máte záujem o bližšie informácie, kontaktujte nás, prosím, na email: info@zdravie.sk

lombardo1981

Môže mať vedľajšie účinky. Napríklad môže zhoršiť hypotyreózu. Ale o účinku, ktorý by spaľoval tuk som teda tiež nepočula.

odpovedam

karnitin nema ani "normalny" ucinok, nieto este vedlajsi :-). na vacsinu ludi neposobi a uz vobec nespaluje tuky. zbytocnost.

nikinka22

myslim, dokonca som si na 99% ista, ze z karnitinu to urcite nie je :) neviem z coho to mozes mat ale karnitin nema ziadne vedlajsie ucinky pokial viem