Dobry den, mam 23 rokov a chodim na vysku. Som sucastou takej partie momentalne ktora robi jeden vysokoskolsky projekt uz dva mesiace. Sme styri baby a traja chalani. Jeden z tych chalanov som si doteraz myslela ze prejavoval o mna zaujem. Proste casto na mna pozera nez na ine, ked nieco rozprava tak je otoceny ku mne najcastejsie, ak stojime niekde a bavime sa spolu tak nenapadne sa priblizi ku mne, vzdy si najde akoby dovod aby sa ma mohol dotknut, pomaha mi ked nieco neviem, vysvetluje a tak. Je rovnako stary ako ja. Lenze neviem ci si to len nahovaram ze javi o mna zaujem alebo je to pravda. Ide oto ze s ostatnymi chalanmi z tej skupiny sa vzdy ich debata zvrtne na ine dievcata, ktora komu sa paci, kto aku stretol kde, ktora je aka povahou, ako vyzeraju a on sa zapaja tiez. Minule sa bavil s jednym o nejakej a dost pekne o nej rozpraval ako vyzera, ze je pekna, ze by s nou chcel chodit, zistival si od jedneho ci niekoho ma atd. Cize take reci akoby o mna zaujem nemal. A teraz neviem nacom som. Lebo som myslela ze tym svojim spravanim mi chce dat najavo ze som mu sympaticka a pacim sa mu a nieco viac z toho bude. Lenze nikdy sa nevyjadril dost jasne ani ma nikam nevola. A najcastejsie sa o inych dievcatach rozprava aj v mojej pritomnosti a dost nahlas. Potom sa smeju kto z nich aku zbali a ako. A ja si pripadam dost hlupo lebo som si fakt nahovarala ze ma zaujem o mna. Neviem co mam teraz robit. Ci si ho prestat vsimat alebo co. Co mam robit. Nemam odvahu ho niekam ja prva pozvat ked pocujem tie ich reci o babenkach. Nechcem sa strapnit. Ma o mna zaujem alebo nie? Co to jeho spravanie predstavuje? Ako mam pochopit taketo spravanie. Alebo sa vsetci muzi tak spravaju? Som z toho somar.. :(
Co signalizuje to jeho spravanie? Nieco alebo nic?
Takze podla vas si to len ja namyslam ze ma o mna zaujem? Z jeho strany to nic neznamena?
Podla toho ako ste mi odpovedali si mam dat pokoj od neho a nevsimat si. Tak to som sklamana :-(
Viem ze sa chalani a muzi casto bavia o inych dievcatach a zenach medzi sebou. Ale ja som si to vysvetlovala tak ze to robi schvalne aby u mna vyvolal ziarlivost.
ved ťa nikam nezobral,nechápem celkom prečo alebo čo tu riešiš
Zaujem muža sa prejaví ked ťa niekam pozve von-dobre si o vycítila.Sama sa mu neponukaj,vtedy sa naozaj strápniš.A nepozeraj sa na neho-chlapci sa vtedy zvyknu z dievčaťa smiať,ked vidia že je "hotové ".
tiez si myslim, ze nema zaujem a mozno skor sa paci tebe a chcela by si, aby mal zaujem tak si si kazde gesto a pohlad vysvetlila po svojom
zo spravania muzov je problem casto vyjst. Oni sami nevedia co vlastne chcu. Mozno chce v tebe vyvolat ziarlivost a caka ako zareagujes na tie recicky. Inac u muzov su taketo diskusie o babach caste a nic nove pod slnkom. To si este nepocula muzov ako sa bavia o babach ked maju vypite alebo hej? :-D
Nemá záujem, iba je k tebe milý a ty si si to zle vysvetlila. Ak by mal záujem, už by bol aktívnejší a hlavne by určite nerozprával o inom dievčati, že by ju chcel. Príliš si domýšlaš. Na jeho správaní nie je ani nič divné, divné je skôr to, že ty si si z pár pohľadov a z nepodstatných drobností vyvodila závery, že má o teba záujem.