Ahojte baby a chalani, myslite si, ze krivy nos (hrbol na nose) u dievcata je velka chybicka krasy? Prekaza to chalanom? Zda sa im taketo dievca neatraktivne?
krivý nos
Prepac, ale ja nemam za ucelom sa tu chvalit. Napisal som co je v mojom pripade pravda.
nebud taky samoluby
Lea,
Vychvalil? A ako? :-)))
Ak chces mozes sa do mna zalubit. Nebranim ti... ;-)))
Vin Diesel, to sa akoze mame teraz vsetci do Teba zalubit, ked si sa tak vychvalil? :-)))
Joj, ja som mal krivy nos.(pred troma mesiacmi sa mi zahojil). A az do 18 som musel cakat kym mi ho na plastike spravili, lebo som nemal este ho vyvinuuty. Aj predtym s takym nosom na mna baby leteli, no moj nos sa im nepacil-vobec( samozrejme mal som ine velmi dobre vlastnosti, napr. peknu postavu, a tiez sa babam pacila moja tvar a oci)... :-)) aspon to davali veelmi najavo.
Teraz co mam normal nos, po mne baby saleju a to skoro doslova - som pre nich vraj "sexi" :-)))). Spokojny som, niesom dokonaly, ale teraz uz mam 100% sebavedomie co predtym som nemohol vobec povedat. Nos som si dal spravit ako V. Diesel... :-)
Prajem vela stastia
No vsak sa da ist na plastiku ak by to niekoho velmi trapilo, ale inak si myslim, ze je to ok. aspon sa s tym da daco robit. horsie je, ked je niekto napr. prilis nizky, to sa neda upravit. ale vraj pri tej plastike musia najprv ten nos zlomit, tak je to asi velmi bolestive. aj ked mam jedneho kamosa, co si dal zmenit normalny svoj nos plastickym chirurgom, to fakt nechapem naco
ALL:a este dodam ze aj Adela Banašová ma kryvy nos a jaka je slavna uspesna a chodila s bezdedom
ALL:ludia ze ma niekto kryvy nos to je najmenej hlawne nech sme zdravy ja mam rovny nos ale welmy široky ale uz som sa tym prestal trapit aj moj pupok je smiesny a moja vyška je welmi nizka ale co narobim s babami to wiem a to roby svoje
Sú tváre, ku ktorým pasuje aj atypický tvar nosa. Teraz však už nie je problémom chirurgická úprava nosa.
LUDIA JA SOM SPOKOJNA SO SVOJIM VYZOROM SOM UPLNE PERFEKTNA KAZDY MY TOVRAIV PA