Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

krivý nos

silvus

ešte som zabudla dodať - poznám jednu mladú psychologičku, má tiež krivý "antický" nos, ale je strašne strašne pekná, neviem si ju bez neho predstaviť, asi by ani nebola s rovným nosom taká krásna...

silvus

funky89: koľko ťa prosím vyšla tá plastika? a ako Ti to "zbrúsili"_ Bola to menšia operácia (=len chrupavky) alebo Ti rezali aj do kosti?
Dík

funky89

ja som mala tiez hrbolcek na nose , mne to dost vadilo tak som bola nedvano na plastike,trosku mi ho zbrusil a moja tvar teraz vyzera z profilu ovela zenskejsie,,,zalezi na teba ,,mne nikto ani naznakom nepovedal , ze mam hrozny nos ani nic...ale mne sa jednoducho nepacil,tak som to yvriesila takto a citim sa o 50% lepsie ;))))

Carie

vin diesel ty s tvojim nekonecnym egom, najdokonalejsi na svete sa cudujem, ze sa vobec mozes niekomu pacit, ale myslim skor, ze si len myslis ze sa pacis, taki ako ty si myslia ze baba je z nich hotova a chce sa s nimi vyspat len ked sa nahodou pozrie jeho smerom..

mishka

noo tak k tejto teme sa mozem aj ja vyjadrit lebo taktiez mam taky krivsi nostek....ale teraz mi to uz nevadi.zakoncuje sa hrbolcekom a hlavne na ZS som si vela "uzila" hlavne od chalanov,aj som pre to ako decko plakala....teraz mam 19 a na nezaujem chlapcov sa nemozem stazovat a ziadnemu to nevadilo...dokonca im to pripadalo take mileee....kazdemu sa paci nieco ine=)

hohohoho

no pre tych co nemaju krive nosy, ja mam, a nie je nos ako nos, nie kazdemu k osobnosti pasuje, mam jednu kamosku ktora ma maly hrboclek ale jej hrozne pristane je s nim zlata, ma ho pekne ukonceny, no co sa tyka mojho nosa, te je este aj ostrasne ukonceny, jednoducho som spicku dost vyraznu zdedila po ocovi, akos napaja na peru je tam taky vycnelok ze keby mal cez seba dieru je mozne nieco aj zavesit:-DDhaha, no a hrbol ktory mi cely nos taha a tym aj zvacsuje viac ako by bol normalne, sa mi udila narazom do preliezky, a kedze kosti rastu cely zivot do dospelosti to nenechalo na seba dlho cakat a mam otrasny nos , nezansam fotenie z profilu a foetenie ako take, kedze s ami kolo nosa robia pehy, a hrobl v lete je viac na slnku ako zvysok nosa , ked ma opali vypada to faaaaaaak uzastne - ale mylsim to ironicky,plus dalsie defektiky male na tvari, ako mensie akne, asymtria a komplet to z vas vytvori zakopmlexovaneho cloveka, takze pokial sa daaaaa apson vyrazna cast na tvary - nos urpavbit podla mna to je len super, ale opakujem, ze niekomu taky nostek pasuje takze rozhodnutie je na kazdom, a hlavne tyhc ludi od peracie neodhovarjte, ani ja sa nedam odhovorit lebo je to moj nos a moja vec co s nim urobim aby som bola spokojna ja, nejde mi o tych co sa mi vysmievali a vysmievaju kvoli nemu!!!

dadako

paci sa mi tvoj nazor...a ja som baba a mam zase krive nohy:)no a co,ved kazdy sme nejaky,keby som mala iba ten problem,som najstastnejsi clovek na svete...

jedna baba

ja som baba a mam krivy nos no a co :D mna to dako ani netrapi uz som sa tym prestala zaoberat a som stastna :)

vin diesel

wil, ano dost vela ludi je zlych. Preto som si aj ja dal urobit nos, a mam pokoj. :-) Ale co uz, svet je taky nic stym nenarobis. Mne sa dokonca pre nos nepriamo vysmievali aj moji dvaja starsi bratia... :-((((

wink

Ste ma moc potešili, že väčšina ľudí nemá na túto tému negatívny názor. Ja mám tiež an nose hrbček a dosť som si az to aj v škole užila. V 18 by som rada šla na plastiku, i keĎ ma od toho každý odhovára...veĎ sa uvidí, ale ekĎ niektorí ľudia sú taký zlí:(