Ahojte. Myslite si že by malo mať každé tetovanie nejaký hlboký zmysel? Alebo by ste si ho dalI aj iba kvôli tomu že sa vám páči? A keď už sme pri tých významoch, čo poviete na tieto?
Vyznam tetovani
Ten havran je pekný ale príliš temný :) Ženám svedčí skôr niečo jemnejšie. U chlapov je to veľmi pekné na ramene.
Tetovania su v pohode ale tie co si tu dala sa mi nepacia, osobne nemusim tetovanie kde je diamant hviezdicka alebo tie take gycovite tribal a podobne.
Som skor za nieco brutalnejsie. Napriklad takyto havran 31.media.tumblr.com
Niekto si dáva také, ktoré pre neho niečo znamenajú a niekto len preto, že sa mu páčia.
Inak to prvé by som si dala hneď :) ale len tú vlčiu hlavu, vĺčkov ja môžem :) ale určite len dočasné, pretože kým je človek mladý, tak je to pekné ale neskôr už teda nie.
Nemusí to mať hlbší zmysel, ak si chceš vytetovať nejaký obrázok, tak si daj.To je tebe a na každom.To záleží podľa mňa od človeka.
Sova znamená mudrosť,vlk osamelosť..Ale ved to je na každom z nas čo si kto dá vytetovať..nie vzdy to musí mať aj nejaký hlboky zmysel.Niekdy je to len "idem si dokázať ,že som chlap a vydržím to" alebo je to čisto len zaležitosť "okrášlenia sa" .