Ahojte som baba a mám . Akosi sa neviem zmieriť sama so sebou, s tým kým som. Akoby som mala masku a dala sa dať dole. V skratke sa vám opíšem. Začnem zhora. Som bruneta, mám zelené oči, tvár ako pahorkatinu (akne), krivý nos (hrozne), úzke pery, predkus a okrem toho žlté krivé zuby ( nefajčím, nepijem. Dodržiavam ústnu hygienu), dvojbrada, chlapské ramená, prsia úplne divné (malé a ovysnutné. Na bruchu mi pri pupku rastú čierne chĺpky a mám hrozné jazvy (operácia). Nohy krivé, jazvy na kolenách (detské), a mám 78 kg (10 som zhodila ale zasa sa prejedám). Nič na mne sa mi ani trochu nepáči. Ale myslím že oči sú najmenšie zlo. Som strašne urieknutá a už aj kokcem. S psychiatričkou sa neviem... Ako to napísať otvorene o mojom probléme baviť. Môj priateľ mi síce hovorí že niesom hnusná ale vôbec nieje úprimný keď v zapeti na to povie,že aj škaredé káčatko bolo zlaté. Cítim sa ako chodiaci hnoj, odpad. Ako sa mám začať mať rada keď na kompletku to je všetko celé zle. Nemam žiadne kladné stránky. A nemám žiadnen talent nič. Ja uz takto žiť nevladzem. Čo mám robiť ? Som tak na dne že uz nevladzem a nič ma nebaví.
Čo si predstavujete pod škaredostou?
Tak keď človek nie je moc vábny môže aj urobiť niečo preto aby bol krajší. Veď akné ti po čase určite zmizne. Máš kriví nos. Sa kukni na Banášovú tá ho ma krivý a aj dlhý. Jednoducho raťafák a jaká je to šarmantná žena lebo sa neberie vážne. Máš zelené oči. To je podľa mňa výhra. Zelené sú náhodou pekné. Aj schudnúť predsa môžeš. Počúvaj máš rodinu a dokonca aj napriek tomu ako tu sama seby opisuješ máš aj priateľa. Napríklad ja nemám žiadneho priateľa a ani som nikdy nemala a nepatrím medzi nejaké šeredy. Tak buď rada za to čo máš.
pozri tiež niesom najkrajší ale asi ked máš priatela tak to znamená že o teba niekto zaujem má a čo viac chceš ,,,proste každý sa musí zmieriť z realitou ,,,a viem že každý chce biť top model či top modelka ale otvorene povedané docieliť sa to nedá ----máš priatela tak s ním zdielaj lásku a nezdielaj svoju nenavisť k sebe samej -----------v prvom rade život na zemi nieje dôležitý aj tak raz umrieme ....
wow, kafik, skvelý príspevok. hoci nebol adresovaný mne, zdvihol mi náladu, vďaka :-) dúfam, že pomôže i lole
čo si predstavujem pod škaredosťou? Komplexy. Je jedno ako človek skutočne vyzerá, keď má úsmev na tvári a je normálny, aj tá najväčšia "obluda" je fajn. Máš skvelý talent - ničiť si život. Hnoj je celkom užitočný a potrebný pre živiny, ktoré dodáva pôde. Tak si skús písať na papier svoje výlevy - aká si škaredá, aký hnoj si a pod. Na ďalší deň si popíš o tom, aká bohatá pôda, plná živín si a vyber si, či si lesná pôda, lúka, pole kde sa bude siať alebo zeleninová záhrada. Na ďalší deň zas opisuj, ako na pôde bohatej na živiny rastú (podľa toho čo si si vybrala) stromy, tráva a poľné kvety, žito, malé zelené rastlinky.. Ďalší deň píš o tom, čo všetko je v blízkosti, aké zvery, včely, motýle.. ako stromy rastú a mohutnejú, žito dozrieva, lúka je spásaná ovacami, zeleninová záhrada prináša svoje plody.. jeseň.. zima...
Aj napriek tvojmu pokrivenému pohľadu, si úžasný a skvelý človek. Zasekla si sa a kým sa nerozhýbeš, budeš stále tam kde si. Tak sa pohni a nezostávaj kde si.
lienocka-33, absolutny suhlas.
lola..mas priatela,mas rodinu..čo si asi myslíš,že svojím prístupom k sebe a zaroven zhnusovaním seba druhým docieliš? Prečo niesi vdačná za to,že mas ludi čo ťa lubia? Potrebuješ o priatela prijsť aby si sa komplet zosypala a naozaj začala mať problem?Alebo sa potrebuješ zhnusovať sama sebe dovtedy kým ťa opustí celý svet a ty sa uplne uzavrieš?
To že sa nevieš pekne upraviť ,nalíčiť a obliecť,za to tí ostatný ako možu?
Ked baba chce a babu to baví,najde si na nete všeličo,aby s anašla.Ved mas určite kamošku ,ktorá ti rada poradí..nech si trošku spokojnešia so sebou.
PS: ked človek vie, (myslí si) že nejak extra krásou nedisponuje,snaží sa byt milý na ludi,a byt okoliu nápomocný ked vie,že nedokáže vyniknúť v niečom.
a popracovat na sebavedomi a osobnosti, lebo pri tomto opise som myslela, ze citam nejaku hororovu pasaz..
stomatologov odporucam v BA Schill klinic
vzdy sa da nasetrit si na plastiku + osobneho trenera na zlepsenie postavy + styling
*17 rokov