Tehotná, prechladnutie alebo len stres?

Príspevok v téme: Tehotná, prechladnutie alebo len stres?
turtulienka

Zdravím žienky, pred cca 3 týždňami sme sa s priateľom "hrali" chtiac-nechtiac do mňa vnikol,samozrejme bez ochrany, no hneď ho aj vytiahol, nedošlo ani k vyvrcholeniu. Asi pred týždňom,dvoma som bola prechladená, šlo o prechladenie močových ciest (myslím, u lekára som nebola, šlo o bolesti v podbrušku,krížov a častejšie močenie v začiatkoch). Menštruáciu som mala dostať včera, po prípade dnes, keďže buď mi to príde presne alebo o deň neskôr..no neprišla. Bolesti mám už tretí deň. Včera a dnes sa mi stalo, že pri utieraní som mala slabo ružový papier, ale to len pár krát, nie stále. Myslíte si, že môžem byť v tom ? Antikoncepciu z istých zdrav. dôvodov som musela prerušiť..Alebo to môže súvisieť s prechladením, poprípade stresom ??
Ďakujem

beass

pozri ved uz by mal byt vhodny cas na test,kup si mamatest,pepino, nejaky citlivy, obetujes 2 eura a 5minut casu a budes vedet. Je velmi nepravdepodobne ze to je ono,ale tak pre vlastny klud to spravis a potom ked to vylucis mozes riesit ci to meskanie neni zapalom atakdalej..

odpovedam

ak sa do teba nedostal ejakulat, tak predsa si nemohla otehotniet. pricin meskania je vela. ruzovy vytok vsak moze byt priznakom spinenia, co znamena bud ovulacne spinenie, predmenstruacne alebo z hormonalnej nerovnovahy. nezabudaj, ze na fore su prevazne laici, nie lekari. takze nie sme v tomto o nic mudrejsi ako ty ;-) ak ta mas PMS, tak ti to pravdepodobne skoro pride. ak nie, tak bud cakaj alebo smer gynekologia.