Ahojte,
mam velky problem a to ze jedlo uplne ovladlo moj zivot, neviem uz ako dalej... stale musim nanho mysliet, nedokazem sa na nic sustredit
na zaciatku som si priala trochu schudnut, prvy rok islo dole 15kg, potom som bola so sebou ako tak spokojna, no prisla zima a pribrala som 5 kil, prisli na mna strasne depky a vtedy to zacalo (pocitanie kalorii, nadmerne cvicenie, obcasne hladovky...) do leta som schudla 20kg, momentalne mam 45kg pri 175cm... viem ze je to malo ale stale citim, ze mam na sebe vela tuku a siroke boky, stale si pripadam tucna... no mojim najvacsim problemom je uz to spominane jedlo, snazim sa jest zdravo vela zeleniny, ovocia, jedine co mu sa vyhybam su mucne jedla, sladkosti a masne zivocisne produkty... par dni sa mi dari tento rezim udrzat, lenze potom pride ten strasny den, ked sa strasne prejem - ako napriklad dnes, za obet padla jedna pizza, bolonske spagety, cokoladova torta, bageta, cokoladova tycinka, cele balenie bielej cokolady, hotdog... no katastrofa :( asi moj najhorsi zachvat do teraz, nedokazem to ovladat, proste jedlo ma uplne ovlada, nechcem sa takto prejedat ale vtej chvili pre mna neexistuje ina moznost ako napchat do seba co najviac jedla, nezalezi na tom kolko toho zjem, aj ked citim, ze som uz plna, stale mam neskutocny hlad ... velmi sa chcem toho zbavit, no neviem ako, proste ked zacnem jest neviem kedy skoncit, chcela by som si najst nejaky zmysluplny konicek, mat zmysel zivota, no ako som uz pisala nedokazem sa na nic sustredit, cely moj zivot sa toci len okolo jedla :(
myslite, ze mam nejaku formu PPP? anorexiu nemam urcite, kedze som schopna zjest fakt velke mnozstvo jedla, no nemam ani bulimiu, lebo nezvraciam
ma niekto podobny problem? da sa vobec z toho dostat? ak ano, kde by som mala hladat pomoc? je na to nejaky odbornik?
uz nechcem takto dalej zit, prezivat zo dna na dna, a bat sa toho kedy na mna pride dalsi zachvat a ja sa budem nadalej zozierat tymi strasnymi depresiami