V stredu som bola na operácii - augmentácia=zväčšenie pŕs...bolesť znášam veľmi dobre, už ju skoro necítim, no zajtra by som už chcela ísť do školy, nie je to priskoro? Treba byť týždeň doma ako niektorí odporúčajú? Čo všetko ešte smiem /nesmiem robiť?
Ďakujem za odpoveď
Rekonvalescencia po zväčšení pŕs
tasty..tak konečne niesom sama čo na to došla,že su tu aj fake temy :) (tuto konkretne nemyslím)
"milá" natalka00000, mimochodom, mám 33 rokov a do školy som sa rozhodla vrátiť po rokoch v zamestnaní, aby som si splnila sen pracovať v zdravotníctve, aspoň nemusím stále rozmýšľať, koho zdr.em tentoraz na fóre, tvoje príspevky v tejto a iných témach sú fakt trápne a od veci, tak si daj pohov a radšej sa do debaty nezapájaj, keď nevieš nič konštruktívne k téme napísať...toť všjo
neviem prečo podľa mňa to je fake téma
natalka00000...to jej až tak viditelne musíš dať najavo tvoju zavisť? Co maš v podprde lentilky pod kobercom ? :)
jejo skolacka a zvacsene cecky :# co studujes? barmanku?
ešte chcem dodať - po operácii mám nejaké zväčšené brucho, akoby nafúknuté (ale plyny to nie sú, lebo vetry mi odchádzajú normálne a ani nemám zápchu)...je možné že sa to upraví do pôvodnej veľkosti? Lebo mám ho ako tehotná v 4.-5.mesiaci a deň predtým bolo úplne ploché...