gooodnight ---- a čo si šnupala ? kokain ? ak chceš pridaj si ma na fb môj nick je : Majk Miki Mik ------ po pravde ja až takú skusenosť z drogami nemám hulil som len trávu par mesiacov ale počas toho hulenia som spoznal nových ludí ktorý majú bohatú skusenosť a vela z nich dopadlo zle ........aj taká obyčajna tráva jednemu kamaratovi zničila život preto som s tím prestal aj ja i ked niekedy si urobím jointa ale iba možno raz za 2 mesiace ----aj taká tráva má negatívne účinky a ludia čo berú drogy tak hladajú len to pozitívum a nie negatívum takí ludia by drogu nazvali za zdravu a aj ja som bol takí ,,,,,,dlhodobé uživanie spôsobuje silné psychické problemy a lieky ti až tak nepomôžu podla mna by bolo lepšie s tím bojovať s čitou hlavou mna ukludnuje žihlavový čaj po nom sa cítim fajn a aj lahko zaspím v žihlavovom čaji sú rôzne živiny a je aj lahko navykový (nchpm) je v tom látka ktorá nahrádza jeden liek na ukludnenie teda aspon je to latka podobná tomu lieku ,,,,,,,,,mala by si prestať z drogami ...chápem ťa chceš len štastie ale drogi ti štastie daju len na par hodín ,drogi ti akože dajú nadej ale potom ti tu nadej zoberú a dajú ti opak čiže zúfalstvo a negativne učinky ..... a šnupanie môže spôsobiť to že si dojebeš nosovú dutinu ,ja som tri krát šnupal tiež možno že som amater a šnupal som zle ale bolel ma nos a vedel som že ked v tom budem pokračovať tak si dojebem nosovu dutinu ,,,,,, život je svina a nemá zmysel ale aj tak štastie existuje len ho musíš hladať anie drogami ale trebars rob to čo ťa baví športuj alebo nwm čo ,,,môj jeden kamarat mal jednu skusenosť z drogami a vyskušal už skoro všetko okrem heroinu lebo sa bál ale raz prekonal ten strach a kupil si heroin a po užití dostal inkfarkt a zomrel bola to jeho smrtelná posledná davka totiž v tom prašku človek nikdy nevie kolko prcent je v tom heroinu a 5 percent je normalna davka stačí ked tam toho je viac 20,30 ak už je zle a 80 percent a viac je ista smrt .......umrel mi kamoš a kvoli hlupej droge o ktorej si myslel že mu dajú štastie a nadej a motivaciu do života a aha ,,,,a kto vie mohol som skončit aj ja tak ako on keby som bral drogy nadalej totiž on ma furt volal že mam ist s ním a že sa zabavime no ale ja som do toho nešiel až potom ma presvedčil a bol som v tom namočení par mesiacov ale už som skončil