Neviem si nikoho najst

mim11

ja praveze vobec nehladam..mam par problemov ktore mi to neumoznuju. ale chcela by som niekoho stretnut aby som na to vsetko zabudla :D neboj sa ta prava pride :)

peppy

Ahoj :) Nezufaj. Ja som tiez do svojej 18 nemala nikoho. A az potom prave v tej 18 som si nasla vztah. A prislo to ked som to najmenej cakala.
Este si prilis mlada a venuj sa hlavne sebe, a nehladaj silou mocou ten vztah lebo potom to chalani z teba vycitia, ze si taka "zufala". A mat vztah tiez nie je vzdy "ruzove" a prinasa to aj starosti :)

18rocny

Tak ja budem mat tiez coskoro 18 a tiez ziadny vztah.. som na tom uplne rovnako ako ty :-D... nechodim

do barov, nenefajčínefajčím a väčšinou som doma a venujem sa svojim zaľubam :-D

Andrea 145

v posilnovni?? ha ha ha ha ha.... uz nejaky piatok v jednej chalanskej robim a chodia tu max. tzv "rozum do svalov" prip. nastereoidovani "krasavci" co pri pohlade na zenu ju automaticky vidia nahu a v posteli s nimi.. Chlapa na dlhodoby vztah by som v posilnovni nehladala ;) toť moj nazor. Co sa tyka mladsich pocuvam len kolko bab stihli za aký co najkratsi časovy interval prestriedat a co sa tyka starsich, tak ti placu, ze za mladi robili to iste ako ich mladsi kamosi, ale teraz su bohuzial sami ako koly v plote.