chalani, baby ako podľa vás ma vyzerať ideálny vzťah? robiť všetko spolu? mať čas aj na seba? všetko čo vás napadne zaujímajú ma názory lebo už neviem či nie som normálna ja alebo chlapi kt spoznávam :D
Ideálny vzťah
Ideálny vzťah je podľa mňa ten, kde sa dvaja vo veciach kolko času, ako a kde ho tráviť zhodujú, ak si navzájom vyhovujú, rozumejú a jeden druhého posúvajú vpred. Je to individuálne, záleží len aby si dvaja proste sadli.
Ked nechcete travit cas spolu tak na co su vam vztahy? :) Ved ostante sami.
potom sa niet co divit, ze ten vztah po 5 rokoch vyzera, akoby mali za sebou 20 rocne manzelstvo. O to rychlejsie pride stereotyp a zacne sa vymyslat na jednej aj druhej strane. a vacsinou ti ludia ostanu spolu uz len zo zvyku.
Presne toto som myslela... Moj byvaly ma nechal dychat isiel aj s kamosmi aj s rodinou a ja tak isto. Ale terajsi chce aby som kazdu jeho volnu chvilu travila s nim a ked mam nahodou nieco ine tak mi sice povie ze mu to nevadi ale vidim ten urazeny pohlad a pocujem ton v hlase :D to iste kamosky ked niekam ideme na kavu, nakupy stale im vyvolavaju chlapi a ptm su urazeni... Proste vsetken cas venuju sebe a kazda mi povie ze to tak ma vo vztahu byt :D
idealny vztah je ten, ktory vyhovuje vsetkym zainteresovanym (zamerne som nenapisal obom...), neexistuju univerzalne pravidla na idealny vztah
nejake je to tu prebodkovane, nie? :-)
liberta...suhlasím s tebou uplne.Časom to jednemu začne takto ísť na nervy a ten druhý "všetkých postráca" lebo dobrovolne chcel.
podla mna by mal mat kazdy svoj priestor. vztah neznamena byt siamskymi dvojickami.