Picha ma vo vajecniku

luccciuss

ahojte, tiež mám problém že ma pichá vo vaječníku a keď sa zohnem ako keby som tam niečo cítila. Menštruácia mi mešká, už som bola aj na vyšetrení dostala som vyvolávačku (5 dní dozadu) a nič. Doktor mi povedal, že bližšie vyšetrí vaječník až po. Neviete čo by to mohlo byť, nemal niekto podobný problém?

Salalajla

S partnerom mam chraneny sex takze tehotna niesom urcite :) a dakujem za odpovede, pojdem na vysetrenie ci to nemoze byt cysta..prosim vas a ak by som nahodou tu cystu mala (dufam ze nie), musim ist na gyndu hned alebo mozem ist aj za mesiac vtedy ked som objednana? Ci sa to dako nemoze zhorsit..

Michaela23

Neviem síce koľko máš rokov, ale môže ísť aj o tehotenstvo. Ale aj o to že máš dostať menštruáciu. Aj ja mávam niekedy podobné príznaky pred menštruáciou :)

Noelani

Môže jednak súvisieť so samotnou ovuláciou (stred cyklu), ale blížiacou sa menštruáciou. Bolesti niekedy vyvoláva prasknutie cysty (napr. tzv funkčnej cysty, tá vzniká vdedy, keď sa vajíčko neuvoľní a ďalej rastie), alebo pri zápale v malej panvy.