1.pohlavný styk + možné tehotenstvo?

Príspevok v téme: 1.pohlavný styk + možné tehotenstvo?
1997

Dobrý večer,

Mám jeden problém a už pár dní nad ním premýšľam, tak som sa rozhodla sem tu prispieť aj ja. Môj problém je v tom, že v pondelok (16.02.2015) som mala prvú skúsenosť s milovaním. Všetko bolo krásne, dlhá predohra, priateľ ku mne bol milý, nežný. Kedže to bola moja prvá skúsenosť v živote tak samozrejme že ma to bolelo ale nič strašné. Dalo sa vydržať. Priateľ sa kontroloval aby ma to veľmi nebolelo, mali sme prestávky ... Ale po prvý krát ako do mňa vnikol tak sme nepoužili kondóm. Vnikol do mňa, zabolelo to a potom následne ho vytiahol. Videla som ako sa spravil vonku ... mimo mňa. Potom sme sa zľakli tak sme už použili kondóm až do konečného styku sme kondóm mali. Som si istá že ten kondóm nebol roztrhaní ale obávame sa že či náhodou ten prvý krát ako do mňa vnikol že či sa tam niečo nestalo. S priateľom sme už spolu rok, chceme bábätko ale ja ešte nie som na to pripravená ešte chcem študovať a zabezpečiť sa do budúcnosti. Tak chcela by som sa opýtať že či je nejaké % aby som bola v tom? Pýtam sa aj preto lebo od vtedy mám neskutočné bolesti v podbrušku. A neviem či je to tým že to bol môj prvý styk alebo tým že sa niečo vo mne deje čo by som nerada. Je podľa Vás nejaká možnosť aby som bola tehotná?
Kedy môžem si spraviť prvý test? Na internete som čítala že už po týždni sa dá zistiť či som v tom alebo nie s tým najcitlivejším testom. Akú máte vy skúsenosť? Aký je najspoľahlivejší test? Vopred Vám dakujem za odpovede.

Noelani

Stretnutie spermie a vajíčka a jeho následne oplodnenie a usadenie sa v maternici trvá V priemere 14 dní. Ono tie bolesti budeš mať koli 1 sexu tehotná nie si