Ahojte, chcela by som vyskusat kozmetiku, najmä vlasovu, rakytnikovu sadu od ruskej znacky Natura Siberica. Mam ekzematicku pokozku, uz dlhsie pouzivam len cisto prirodnu kozmetiku, doteraz som bola spokojna s nimbovou, konopnou, aj ceskou znackou Nobilis Tilia, no rada by som vyskusala aj nieco nove? Ake mate skusenosti s touto znackou?
Dakujem vopred.
Mate skusenosti s ruskou kozmetikou zn. Natura Siberica alebo Planeta Organica?
Ahojte, no ja som sa s tym stretol asi pred pol rokom cez kolegynu. Kedze mam dlhorocne problemy s lupinami a pokozkou na hlave (vlasy aj brada), tak som si povedal, ze preco neskusit nieco nove, lebo v poslednej dobe mi uz nepomahali ani pred tym zarucene sampony \"akutnej pomoci\" ako nizoral a selsun. A fakt, ked som skusil ich sampon proti lupinam a na citlivu pokozku, tak na 95% som bez problemov, co pred tym neexistovalo :) takze u mna spokojnost, uz len dufat, ze to tak ostane co najdlhsie :)
Ahoj ja ti ju mozem len odporučiť ja mam 90% drogerie od nich šampóny skvele a po nicom inom sa tak vlasy nelesknu ja byvam priamo v rusku a tu su ceny lepsie ako na sk super voni a velmi som si ju oblubila urcite vyskusaj
Tak o tejto značke som teda tiež nič nepočula, ale baby píšte. Rada tiež vyskúšam niečo nové...