ahojte..pred 2týždňami sa mi na tvári a krku vyhodilo niečo také - podobné ekzému.
bola som u lekárky a ona mi na to dala takú vodičku a ešte antibiotikovú mastičku,očnú,lebo to mám aj pri oku :(
zlepšilo sa mi to,ale včera mi to zase "spuchlo".
nemáte s tým niekto skúsenosti???
ja sa len modlím,aby som nemala alergiu na slnko..to by bol môj koniec.
leto totalne milujem a vždy sa naň teším.
máte niekto alergiu na slnko????????
a ako sa vám s tým žije?
ja si neviem predstaviť,že celé leto presedím doma :(((
to vážne neprežijem :(((
mám 22r. a nikdy sa mi nič podobné neobjavilo :(
skúste mi poradiť.
zajtra asi behnem na kontrolu..
ach jaaaaaaaaaaaaaaaaaj
Alergia na slnko?
citala som velmi pozorne tuto diskusiu,pretoze sa mi uz parkrat stalo ze som sa na slnku vyhadzala.tento rok uz asi 4 krat a minuly len raz...rozhodla som sa kupit si ten eucerin gel na slnecnu alergiu SPF 25...a uzivam preventivne aj antihistaminiky...ale po vcerajsku som sa znova vyhadzala,ale nie na celom tele,len na stehnach...prosim poradte niekto co mam robit??rozmyslala som aj o kupe eucerin gel na sln.alergiu po opalovani,no neviem ci to pomoze....:((
aloe vera je hojive a vitamin E vo velkych davkach(narazove az 1200 IU) pomaha odstranit skodu napachanu prilisnoy expoziciou na ultrafialove ziarenie.
Najlepsia pomoc je ale druhykrat si davat viac pozor, dobre sa natierat kokosovym olejom a nezostat na slnku pridlho
Nezabudat na extra vitamin E.
Normalne staci 100-200 IU ale pri expozicii na slnku davky su 800 az 1200 IU, kratkodobo.
prosim ked som spalena, nie moc ale tak mierne .mozem ist na slnko?nie opalovat sa ,ale korculovat? a za kolko sa koza zregeneruje?
Hlavne si nekupujte opalovacie kremy s obsahom parfemu.Hroza.
Chudaci Tahitania, co si museli vytrpet bez Daylongu na tom tropickom slnku, prakticky nahi.
Chudacikovia, mali len kokosovy a kukui olej(zmes nazyvana monoi)
Bola znama krasna plet ostrovaniek.
Rakovinu koze nepoznali vobec. A flaky problemy, ktore nam z vekom pribudaju boli u nich nezname.
Hawaii-ci sa dodnes natieraju kokosovym olejom.
Pochybujem, ze by som tam nasiel Daylong, a rozhodne by si ho domorodec nekupil.
To je pravda,ale jedy na chemoterapii si na ochranu pred UV urcite nenatrete a jsou to leky-nelze je volne koupit :-). no a PABA - vyzkousejte Daylong sami - znam spoustu lidi,kteri alergii na PABA mají a daylong vyborne snaseji.koneckoncu,klinicka studie na prevenci rakoviny kuze urcite nelze a daylong dokaze temto lůidem velice usnadnit zivot se sluncem.
status zdravotnickej pomocky maju aj jedy na chemoterapiu....
Nech sa ohlasia ti, co potnicky po Daylongu napriek vsetkym uistovaniam dostali, zlozenie najdete na
www.daylong.sk
Poznam plno ludi s reakciou na methylparaban a propylparaben(PABA)
A nedal by som do ohna ruku za ziadny prostriedok obsahujuci tolko chemikalii a nic prirodzene...