ahojte..pred 2týždňami sa mi na tvári a krku vyhodilo niečo také - podobné ekzému.
bola som u lekárky a ona mi na to dala takú vodičku a ešte antibiotikovú mastičku,očnú,lebo to mám aj pri oku :(
zlepšilo sa mi to,ale včera mi to zase "spuchlo".
nemáte s tým niekto skúsenosti???
ja sa len modlím,aby som nemala alergiu na slnko..to by bol môj koniec.
leto totalne milujem a vždy sa naň teším.
máte niekto alergiu na slnko????????
a ako sa vám s tým žije?
ja si neviem predstaviť,že celé leto presedím doma :(((
to vážne neprežijem :(((
mám 22r. a nikdy sa mi nič podobné neobjavilo :(
skúste mi poradiť.
zajtra asi behnem na kontrolu..
ach jaaaaaaaaaaaaaaaaaj
Alergia na slnko?
kamoska pouziva zinkovi olej pomaha ja si ho pojdem predpisat koznej tiez potom uvidim ci pomoze aj mne
ja mam alergiu aj na slnko a zimu bola som u koznej uzivam tabletky trocha to pomaha ale snazim sa zdrziavat na chladku ...
Dávkovanie: 1 tabletka denne dospelí a deti od 3 rokov. A deti do 3 rokov 1 tabletka každý druhý deň. Užívať celé a po jedle.
A bola na slnku len maximalne hodinu denne? A brala vitamin E?
RNG nema teda pravdu, moja sestra pouzivala toto leto len kokosovy olej a tak isto sa vyhadzala ako ked pouzila ochranne kremy...
Plno ludi si mysli, ze maju alergiu na slnko, zatial je to alergia na hlavne vodotesne-nezmyvatelne "ochranne" kremy.
Pouzite kokosovy olej, dobre sa natrite a nevystavujte sa priamo slnku(opekanie sa) na dlhsie, ako hodinu.
Ahoj Ivka 1, ďakujem za odpoveď. Včera som si kúpila Bio karotén 2 balenia po 60 tabliet. Tak dúfam, že mi pomôže.
Ja som vzdy pekne opalovala,malokedy v zivote som sa spiekla,vzdy som isla pekne do hneda. V 18 som raz pri mori dostala nieco ako alergiu na slnko,priserne to pichalo. Kedze alergia na slnko neexistuje sama osebe (vzdy je v kombinacii s niecim,lebo slnko samo o sebe nieje alergen,ale zhorsuje ine alergie a to sa prejavuje na kozi) sla som na alergo kde zistili ze niesom na nic alergicka,takze zahada. O rok sa to zopakovalo zase. Rok co rok ma to zasiahne viac. Prvukrat to bol len hrudnik, rok na o aj ruky,potom aj chrbat,brucho,ruky,slabiny, vsetko. Tiez som zufala,lebo nikdy predtym som na slnko zle nereagovala. Preto si dovolenku ani poriadne neuzijem. Vyhadzem sa cela neprijemnou zihlavkou a flakmi. tiez neviem co s tym:((