Alergia na slnko?

Príspevok v téme: Alergia na slnko?
sunnysweetie

ahojte..pred 2týždňami sa mi na tvári a krku vyhodilo niečo také - podobné ekzému.
bola som u lekárky a ona mi na to dala takú vodičku a ešte antibiotikovú mastičku,očnú,lebo to mám aj pri oku :(
zlepšilo sa mi to,ale včera mi to zase "spuchlo".
nemáte s tým niekto skúsenosti???
ja sa len modlím,aby som nemala alergiu na slnko..to by bol môj koniec.
leto totalne milujem a vždy sa naň teším.
máte niekto alergiu na slnko????????
a ako sa vám s tým žije?
ja si neviem predstaviť,že celé leto presedím doma :(((
to vážne neprežijem :(((
mám 22r. a nikdy sa mi nič podobné neobjavilo :(
skúste mi poradiť.
zajtra asi behnem na kontrolu..
ach jaaaaaaaaaaaaaaaaaj

iva1

ja mam alergiu aj na slnko a zimu bola som u koznej uzivam tabletky trocha to pomaha ale snazim sa zdrziavat na chladku ...

Ivka 1

Monika tak to je dobré dávkovanie, hoci poznám aj také,kde dospelý užíva každý druhý deň jednu tabletu a deti pol.

monica gazpio

Dávkovanie: 1 tabletka denne dospelí a deti od 3 rokov. A deti do 3 rokov 1 tabletka každý druhý deň. Užívať celé a po jedle.

DESmodka

RNG nema teda pravdu, moja sestra pouzivala toto leto len kokosovy olej a tak isto sa vyhadzala ako ked pouzila ochranne kremy...

RNG

Plno ludi si mysli, ze maju alergiu na slnko, zatial je to alergia na hlavne vodotesne-nezmyvatelne "ochranne" kremy.
Pouzite kokosovy olej, dobre sa natrite a nevystavujte sa priamo slnku(opekanie sa) na dlhsie, ako hodinu.

monica gazpio

Ahoj Ivka 1, ďakujem za odpoveď. Včera som si kúpila Bio karotén 2 balenia po 60 tabliet. Tak dúfam, že mi pomôže.

ariba

Ja som vzdy pekne opalovala,malokedy v zivote som sa spiekla,vzdy som isla pekne do hneda. V 18 som raz pri mori dostala nieco ako alergiu na slnko,priserne to pichalo. Kedze alergia na slnko neexistuje sama osebe (vzdy je v kombinacii s niecim,lebo slnko samo o sebe nieje alergen,ale zhorsuje ine alergie a to sa prejavuje na kozi) sla som na alergo kde zistili ze niesom na nic alergicka,takze zahada. O rok sa to zopakovalo zase. Rok co rok ma to zasiahne viac. Prvukrat to bol len hrudnik, rok na o aj ruky,potom aj chrbat,brucho,ruky,slabiny, vsetko. Tiez som zufala,lebo nikdy predtym som na slnko zle nereagovala. Preto si dovolenku ani poriadne neuzijem. Vyhadzem sa cela neprijemnou zihlavkou a flakmi. tiez neviem co s tym:((