Fajčenie na základných školách

zewa

Asi by som ho trochu vycapala, zobrala mobil, tablet, pc, akekolvek peniaze. Este stale existuju kniznice, kde sa daju robit referaty do skoly. Zakazala chodit von a povinne by upratoval, cistil hajzel, inak nedostane povedzme ziadne sladkosti, jogurtiky, sladene napoje, maximalne tak sirupovu vodu. Nech dokaze, ze si zasluzi znova moju doveru.

pterodaktyl

urobte maly pokus ako to urobil moj otec s mamou ked zistili ze fajcim a to som mal 16 rokov. Otec zobral krabicku cigariet a donutil ma vyfajcit dve cele cigarety pre nim a mamou. Bolo mi tak strasne zle ze som z toho vracal a cigi som tak znenavidel ze uz len pomyslenie na nich sa mi dvihal zaludok a rozbusilo srdce. Ten ich pokus ako ma odnaucit fajcit zabral a odvtedy som si nezapalil ani jednu :)

Liana454

Určite by som mu povedala že to škodí zdraviu a postrašila ho nejakými príznakmi alebo niečo také. A čo si myslím o tých deťoch čo stoja pred školou a fajčia? Že nemajú normálnu výchovu a rodičia si ich nevšímajú a je im v podstate jedno čo ich dieťa stvára.