Prečo sa muži často duševne zaoberajú niektorými ženami?

Príspevok v téme: Prečo sa muži často duševne zaoberajú niektorými ženami?
kolegyňa

Dobrý deň, pracujem už zopár rokov v jednej sporiteľni. Nebudem upresňovať v akej a kde. Pracujeme v kanceláriach. V každej sme po troch. Ja som s jedným kolegom a kolegyňou. Môj kolega je pomerne mladý ženatý muž. Ale odkedy som nastúpila tak som si po čase všimla že až príliš zameriava svoju myšlienkovú pozornosť na jednú kolegyňu z vedľajšiej kancelárie. Zo žačiatku som to nejak nevnímala ale časom to začalo byť podozrivé. Je to pekná baba, mladá aj keď nie najmladšia z kolektívu. Je veselá, často ju počuť ako sa smeje z vedľa. Pekne sa oblieka a je vcelku spoločenský typ. No napr. pracujeme a zrazu počuť ako sa vedľa smeju a bavia. On to začne komentovať že čo zase tá "zuza" tam rehoce sa, smeje sa jak koza, ideme na obed a on má koment tá "zuza" si čo zase na seba hodila/odev/, stretne sa s ňou na chodbe a keď sa vráti k nám do kanclu tak zase tá "zuza" nič nerobí len sa špacíruje po chodbách, príde k nám do kanclu na kus reči aj s kolegyňou a on naňu len zazerá a keď spolu rozprávajú tak má naňu uštipačné reči a narážky rôzneho typu. Odíte skôr domov a on to hneď komentuje že zase sa uliala, čo ide do baru?, ide na rande s tým a hentým. Nepríde do práce tak to komentuje že išla si privirobiť telom. Pritom je to slušná baba a také správanie odsudzuje. On ju neustále rieši, komentuje jej správanie, čokoľvek urobí alebo povie tak to musí okomnetovať, ohovára ju kade tade, či je v práci či nieje stále ju rieši. Urobí chybičku a on hneď naňu spustí sprchu kritiky, urobí niečo dobre tak to nekomentuje vôbec a tvári sa že nič nevidel, nepočul. Ona je štíhla, peknučká a chodí športovať, stravuje sa zdravo a on ju minule nazval že trpí anorexiou. Ide na wecko tak komentuje to tým že určite šla zase bluť aby mala postavičku ako lusk. Mne to ide na nervy. Už sme mu povedali s kolegyňou čo mu stále leží v žalúdku a on že to nieje pravda. Pritom len slepý a hluchý by to nevidel že ju má neustále v hlave. Už mi je to podozrivé. Nastúpila k nám neskôr ako on. Pracuje tu len rok a pár mesiacov. Zase to komentoval že sa dostala cez známosti, lebo nemá nato aby tu robila s takou školou túto prácu. Potom si vymýšlal že s tým a hentým spáva. Ja už nemám nervy ako jej telo, správanie hodnotí, ako ju stále musí riešiť. Ide mi to na nervy tie jeho reči. Niekedy mám chuť zobrať hárok dokumentov zo stola a otrieskať mu ich o hlavu aby sa konečne spamätal a trochu usmial na ten svet. Veď on sa ani smiať nevie, je stále vážny, nasrdený na všetko a všetkých. Rieši všetkých dookola ale ju najčastejšie. Povedzte mi jedno prečo to robí? Prečo ho stále žerie vnútro? Prečo si s ňou nedá pokoj a nepustí ju z hlavy? Prečo sa naňu tak zameral že má nutkanie ju stále ohovárať? Prečo sa nedokáže pri nej uvolniť ako pri nás a pôsobí v jej prítomnosti ako strnulý pajác? Čo mu máme sypať do čaju aby zmenil svoje správanie? :D
Je do nej buchnutý alebo čo? Závidi jej jej bezstarostnosť? Čomu sa dá pripísať tá jeho povaha, správanie?
Dík

beacon

lebo je to zena pre neho nedosiahnutelna nikdy j nedostane proste je do nej paf.nielen muzi ale aj mnohe zwnt tento typ zeny nemaju v oblube.psychika bud pritahuje alebo odpudzuje ludi.a ona svojou veselo bwzsrarostnou povahou je ako magnet.co by sa nerehotala nesmiala nezabavala ved je este nlada este prekazky zivotacju len cakaju.je do nej buchnuty a stve ho ze nikdy ju nedostane lebo taka zena ani nema zaujem o tajeho strnuleho hranateho cloveka.taa psychicky vesela kopa zeny je pritazliva pre muzov je ako magnet akokolvek by vyzerala je nabita pozitivnou energiou.psychija robi cary zazraky.co vyzarujes navonok to dostanes naspat.ak mas o sebe pozituvnu mienku s vysokym sebavedomim presne to budes na seba dostavat.

sweater*

myslim ze ju chce, ale je zenaty, resp. aj tak vie ze by ho nechcela tak sa snazi sam sebe a aj ostatnym vsegerovat ze je to on kto nema zaujem. taky chudacisko to vyzera no. urcite by som hadal ze v tom ide o simpatie z jeho strany, hlavne kvoli tomu ze ju ma stale v hlave. aj ked moze to byt ze ju fakt neznasa, ja mam 2 take kolegine ze mi lezie na nervy uz len ked su v mojej blizkosti, ale nikdy ich neohovaram a uz vobec neurazam, vsak je to moj problem ze ma irituju...

De

No ved klasika. Co na tom nie je jasne ?

Frustracie,komplexy a bloky z vlastneho zivota ktore si nevie v sebe spracovat, tak sa to prejavuje takouto interakciou voci inym ludom.

Vela ludi v spolocnosti sa chova podobne.

doubledog

tiez sa priklanam k tomu, co pise sejla
plus je asi este celkovo taky ten typ, co mu vselico zbytocne vadi

btw. perfektny nazov temy :)

kolegyňa

Ešte takto, mala som jedného kamoša ktorý tiež riešil jednú babu neustále. Ohováral ju, nazýval škaredými nadávkami, že je p**a, ku**a a pod. Až neskôr som sa dozvedela že tí dvaja sa dali dokopy a čakali spolu dieťa. Prečo však predtým bol k nej taký hrubý? Takto sa prejavuje láska mužov k ženám?