awojte chcem sa Vas spytat mam 16 rokov a uz rok a pol vztah s muzom ktory ma 29 rokov viem je tam velky vekovy rozdiel ale velmi sa lubime on ma nevyuziva ani nic ine velmi ho lubil a aj ked mam tolko rokov kolko mam viem si snim predstavit svoj zivot,asi to mam v genoch mamina je tiez s ocinom od 17 ale je tu problem ze ma priatelku s ktorou ma dcerku a preto teraz nedokaze byt somnou este tak verejne a preto musime nasu lasku tajit aj ked sa uz onej dost hovori ,poradte mi ludia myslite si ze ked budem mat uz 18 a viac dokaze kvoli laske byt somnou a aj byvat somnou?velmi sa lubime uz sme sa pokusali naseba zabudnut ale nejde to prosim o pomoc ako by ste to riesili ,nechcem ziadne blbe komentare ani nic podobne dakujem.
Laska prekona vsetky prekazky..Ano alebo nie??
No vieš, ak k tomu môžem niečo povedať, tak podľa mňa, ak niekto niekoho neznáša, tak s ním nebude žiť. Proste si to chlapec ideálne zariadil... Že je s ňou kvôli dcére? Prosím ta! Keby spolu nežili, tak sa s ňou nemôže vídať? Na tom sa dá predsa dohodnúť. Myslím, že ja naozaj problém vo veku, lebo keďže máš 16, tak on odchod od nej ani nezvažuje... lebo keď je chlap zvyknutý žiť so ženou, tak už moc nechce byť sám, je zvyknutý na istý komfort a s tebou žiť nemôže, keď nie si ani plnoletá... Ak ti vyhovuje byť v takejto pozícii, tak ok, ale zmenu nečakaj, lebo budeš sklamaná
vek...ano je to velky rozdiel, ale ked mu to nevadilo ked si mala 14 a dokazal si s tebou zacat tak je to chaba vyhovorka teraz ked mas uz (teda prepac ale pre mna iba)16. Nikto nechce aby si zabudla ved to sa ani nedaaa ale skus porozmyslat co je pre teda to najlepsie, trapit sa vo vztahu, ktory asi obaja nevnimate rovnako alebo sa "oslobotit" a zacat odznova...a ako sa k tebe sprava na verejnosti aj sa na nej vôbec ukazujete spolu??
ahoj ale praveze on uz odisiel na pol roka a stretavali sme sa stale sme boli spolu atd ale fakt ked som videla jeho dcerku ako zanim smuti atd ved vies otcovska a dcerska laska ja neviem ale proste tu nejde oto on tu priatelku neznasa nikdy neni doma nikdy neni snou ani sa nerospravaju uz ju nelubi len dcera ze je :-((ale on povedal kebyze mam viac rokov neni to prekazka ja neviem povedz fakt zabudnut nedokazem cim dalej tym viac ho lubbim naozaj:-((a ona onas vie
jedine riesenie je zabudnuuut!!!!Iked pises ze ste sa o to pokusali ale treba sa posnazit este viac...nejde tu o vek ale o princip, pises ze ma priatelku to by sa este ako tak dalo ale ked tam je uz dieta je to 1000x horsie, pises ze ste spolu rok aj pol, za ten cas ju neopustil a pochybujem teda som presvedcena ze ju ani neopusti!!! Vies je som v podobnej situacii, som s chlapcom, ktory ma priatelku, mame sa radi ale jednoducho viem ze ju nikdy neopusti lebo oni patria k sebe a to tam decko vôbec neni.Ty si mladunkaaa je to tvoja asi prva laska a mozno v tom to je lebo ta prva je najsilnejsia ale takto sa len utrapis, pretoze viem kolko som si ja vyplakala, ja ti radim vycuvat, odputat sa od neho iked ho lubis a je to hrozne tazke ale inej rady niet.A este otazocka jeho priatelka o vas vie???